Verrijk jouw studie!

Verrijk jouw studie!

De Rabobank wil studenten helpen om goed voorbereid te zijn. De studententijd is immers de periode waarin studenten zichzelf ontwikkelen en hun ambities proberen waar te maken. Dit doen we in meer opzichten dan alleen op financieel gebied met ons Rabo Studentenpakket. Het hele jaar door  zijn we namelijk actief met ons Verrijkingsprogramma waarin we studenten uitnodigen lid te worden van onze speciale studentencommunity.

Actieaanbod

Wil jij jezelf verrijken tijdens je studie? Dat kan met het Rabo Premium Studentenprogramma én met ons StudentenPakket! Ga met ons mee op safari door de regio, denk mee over ondernemersvragen, leer andere studenten kennen en breid je netwerk uit door lid te worden van onze studentencommunity.

Golden Ticket Event

We trappen af met ons verrijkende Studentenprogramma op maandagavond 16 september met het Rabo Golden Ticket event met special guest Typhoon in Theaterzaal C in het EOS gebouw. Op 8 oktober volgt het Rabo Premium event met Amerika-deskundige Michiel Vos en politiek verslaggever Ferry Mingelen met een speciale ontvangst voor onze studentencommunity. Enige voorwaarde voor deelname aan dit programma is dat je in het bezit bent van een StudentenPakket bij Rabobank Rijk van Nijmegen.

Link naar eventsite

Het programma

  • 16 sept. 2019: Rabo Golden Ticket Event met special guest!
  • 30 sept. 2019 17.00 uur: RvN@LAB LABclub
  • 8 okt. 2019 18.30 uur: Rabo Premium Event bij Concertgebouw De Vereniging: Is de wereld gek geworden? Met Michiel Vos (speciaal vanuit de USA) en Ferry Mingelen
  • 7 nov. 2019 10.00 – 18.30 uur: RvN@LAB LABsafari (naar Duitsland)
  • 21 nov. 2019 15.00 – 17.30 uur: RvN@LAB Meeting of Minds
  • 29 nov. 2019 13.00 uur: RvN@LAB skillstraining en vrijdagmiddagborrel
  • 20 dec. 2019 17.00 uur: RvN@LAB LABclub
  • feb. 2020: Rabohack met de directie van Rabobank Rijk van Nijmegen
  • apr. 2020: Rabo Premium Event samen met NOC*NSF in het teken van de Olympische Zomerspelen.

Extra mogelijkheid: meedoen met de LABhack of in een LABteam.

Informatie over de LABactviteiten: www.rvnhub.nl

Rabo StudentenPakket openen

Heb je nog geen Rabo StudentenPakket? Dan kun je een afspraak maken met één van onze adviseurs om dit pakket te openen door te bellen naar (024) 381 85 00. Bankier je bij een andere bank maar wil je graag overstappen? Maak dan gebruik van onze gratis overstapservice. Of regel het allemaal gemakkelijk zelf online via rabobank.nl

26-6-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn