Vestigingen en automaten

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Geldautomaat op de Markt in Roermond tijdens de nachtelijke uren gesloten

Gedurende de nachtelijke uren is pinnen bij deze geldautomaat helaas niet mogelijk. In de ochtend wordt de stalen plaat verwijderd en kunt u weer geld opnemen. Deze maatregel nemen wij naar aanleiding van de recente plofkraken, waarbij criminelen steeds vaker zware explosieven inzetten. Veiligheid gaat immers voor alles. Onze excuses voor het ongemak.

Maasbracht geldautomaat gesloten

De afgelopen tijd heeft Rabobank verschillende keren te maken gehad met plofkraken, waarbij criminelen steeds meer (zware) explosieven inzetten. Naast de schade die plofkraken toebrengen aan geldautomaten en panden, willen en kunnen wij het risico op persoonlijk letsel van omwonenden niet lopen. Met het oog op hun veiligheid voelen wij ons daarom helaas genoodzaakt per 17 juli onze geldautomaat in Maasbracht te sluiten. Op dit moment loopt een onderzoek naar de eventuele alternatieven van deze geldautomaat en het vervolg.

Servicepunt Swalmen

Sinds april 2016 heeft Rabobank Roermond-Echt een extra vestiging in Swalmen. Klanten uit Swalmen kunnen met hun vragen terecht bij Het Servicepunt Zjwame. U bent welkom:

  • elke eerste donderdag van de maand
  • van 14.00 tot 16.00 uur
  • in het oude gemeentehuis

Het servicepunt is een initiatief van Dorpsraad Swalmen en het kernenteam Swalmen. We helpen u hier met informatie en het regelen van eenvoudige bankzaken. Voor geld opnemen en storten en voor adviesgesprekken verwijzen we u naar een van onze andere vestigingen.

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven