Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken. Het Kenniscentrum is uitsluitend op afspraak geopend.

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan sluiten wij een deel van onze kantoren en hebben de overige kantoren aangepaste openingstijden.

Onze vestiging op de Nieuwe Markt 8 in Echt is tot nader order gesloten. Ook de receptie voor klantontvangst in ons Kenniscentrum op Schepersweg 111 is gesloten.
De vestiging op de Willem II Singel 9 in Roermond is geopend volgens de reguliere openingstijden. Hier hanteren we echter aangepaste maatregelen. Telkens mogen maximaal 2 personen gelijktijdig naar binnen (houd a.u.b. minimaal 1.5 meter afstand van elkaar). Ook kunt u telefonisch een afspraak maken voor een kantoorbezoek. Deze openstelling geldt alleen voor urgente zaken die u niet zelf kunt uitvoeren. Twijfelt u over de urgentie van uw vraag? Neem dan telefonisch contact op.

Tijdens én buiten deze kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via 0475 500 500.

Aangepaste telefonische openingstijden wegens coronavirus

Door de tweede golf van corona wordt er momenteel vaker naar de bank gebeld. Hierdoor staat onze telefonische bereikbaarheid onder druk. Dit zorgt voor langere wachttijden voor onze klanten en een hoge werkdruk bij onze adviseurs. Daarom passen we onze telefonische openingstijden aan.

Vanaf maandag 2 november zijn onze telefonische openingstijden:

  • maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur
  • zaterdag van 08.30 – 17.30 uur

Chatten blijft wel mogelijk in de avond op maandag t/m vrijdag tot 21.00 uur.

Buiten deze openingstijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor nood, zoals verlies of diefstal van een bankpas of creditcard via onze 24/7 dienstverlening. 

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Routebeschrijving Adviescentrum Herten

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven