Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken. Het Kenniscentrum is uitsluitend op afspraak geopend.

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan sluiten wij een deel van onze kantoren en hebben de overige kantoren aangepaste openingstijden.

Onze vestiging op de Nieuwe Markt 8 in Echt is tot nader order gesloten. Ook de receptie voor klantontvangst in ons Kenniscentrum op Schepersweg 111 is gesloten.
De vestiging op de Willem II Singel 9 in Roermond is geopend volgens de reguliere openingstijden. Hier hanteren we echter aangepaste maatregelen. Telkens mogen maximaal 2 personen gelijktijdig naar binnen (houd a.u.b. minimaal 1.5 meter afstand van elkaar). Ook kunt u telefonisch een afspraak maken voor een kantoorbezoek. Deze openstelling geldt alleen voor urgente zaken die u niet zelf kunt uitvoeren. Twijfelt u over de urgentie van uw vraag? Neem dan telefonisch contact op.

Tijdens én buiten deze kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via 0475 500 500.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Routebeschrijving Adviescentrum Herten

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven