Droomhuis gezien? Kom naar het Hypotheek Inloopspreekuur!

Wil je meer weten over je mogelijkheden bij het kopen van een huis? Er zijn veel zaken waar je over moet nadenken en beslissen. Daar helpen we graag bij. Tijdens onze oriëntatieavonden kun je jouw vragen stellen aan onze adviseurs. Je krijgt snel meer inzicht in hoeveel je kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Je bent elke dinsdag van 18.00-20.00 uur van harte welkom tijdens het Hypotheek Inloopspreekuur in onze vestigingen Rotterdam Weena en Capelle aan den IJssel.

Afspraak maken

Natuurlijk ben je ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs.

Goed voorbereid

Je kunt nu al zelf een schatting krijgen van hoeveel je kunt lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo ben je goed voorbereid.

Meer over het Rabobank Hypotheekdossier

Binnenkort een woning bezichtigen?

Ben je op zoek naar een nieuwe woning, dan zijn er veel zaken om op te letten. De Rabo Woonchecklist helpt je goed voor te bereiden. Met 10 handige tips om het meeste uit je bezichtiging te halen en een handige wensenlijst is deze checklist je persoonlijke hulp bij het bezichtigen van een woning.

Bekijk hier de Woonchecklist

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven