Elke dinsdagavond Hypotheek Inloopspreekuur

Op zoek naar een woning?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, dan zijn er veel zaken om op te letten. De Rabo Woonchecklist helpt u goed voor te bereiden en geeft een overzicht van uw bezichtigingen. Met 10 handige tips om het meeste uit uw bezichtiging te halen en een handig wensenlijst is deze checklist uw persoonlijke hulp met het bezichtigen van een woning.

Klik hier voor de Rabo Woonchecklist

Elke dinsdagavond Hypotheek Inloopspreekuur

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij het kopen van een huis? Er zijn veel zaken waar u over moet nadenken en beslissen. Daar helpen we u graag bij. Tijdens onze oriëntatieavonden kunt u uw vragen stellen aan onze adviseurs. U krijgt snel meer inzicht in hoeveel u kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten.

U bent elke dinsdag van 18.00-20.00 uur van harte welkom in onze vestigingen Rotterdam Blaak, Rotterdam Strevelsweg, Capelle a/d IJssel en Schiedam.

Bereid u alvast voor

U kunt nu al zelf een schatting krijgen van hoeveel u kunt lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo bent u goed voorbereid.

Meer over het Rabobank Hypotheekdossier

Afspraak maken

Natuurlijk bent u ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven