Stemmen voor Rabo Ledensponsoring

Als lid van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland kunt u vijf euro uit onze sponsorpot uitgeven aan de vereniging of stichting die u een warm hart toedraagt. Stemmen kan deze keer in de hele maand december én januari, maximaal één stem per lid. Hier leest u hoe het stemmen in zijn werk gaat.

Deelnemende verenigingen

Via het stembiljet kiest u uit de deelnemende verenigingen/stichtingen, die zich vooraf hebben aangemeld (dit kon tot 7 november 2018). Staat uw vereniging er niet bij? Kiest u dan voor een andere vereniging. Het is nu niet meer mogelijk om uw vereniging aan te melden voor de actie. De vereniging ontvangt het bedrag in maart 2019 op het opgegeven rekeningnummer.

Stembiljet

Breng hier uw stem uit

Klant en lid is niet hetzelfde

Bent u klant, maar geen lid en wilt u wel stemmen? Dan kunt u natuurlijk wel uw stem uitbrengen. Op het stemformulier kunt u dan aangeven dat u lid wilt worden. Stemmen van niet-klanten zijn ongeldig.

Vragen

Heeft u vragen of lukt stemmen via internet niet? Bel dan (0515) 43 70 00. Wij helpen u graag.

Na-inschrijving voor verenigingen

Is uw vereniging nog niet aangemeld voor de actie Rabo Ledensponsoring? Doe dit dan zo snel mogelijk via de speciale aanmeldwebsite. U ontvangt na inschrijving een bevestiging van deelname met mét de stemcode en promotiematerialen om de actie bekend te maken onder uw achterban. Helaas is het nu niet meer mogelijk om de stemcode van uw vereniging op de stemlijst bij te plaatsen. Het is aan u om de code bekend te maken onder uw achterban.

Aanmeldwebsite

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven