Vestigingen en automaten

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aanvullende contactgegevens

Postadres

Postbus 705
5000 AS  
Tilburg

E-mail Particulieren

info.tilburg@rabobank.nl

E-mail Bedrijven

bedrijven.tilburg@rabobank.nl

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Gewijzigde openingstijden feestdagen voorjaar

Tijdens feestdagen zijn de openingstijden van onze kantoren gewijzigd. Wilt u bankieren wanneer het u uitkomt? U kunt uw bankzaken ook snel en eenvoudig online regelen via Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App op uw mobiele telefoon. In onderstaand overzicht staan de gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen die in het voorjaar van 2017 plaatsvinden.

Goede Vrijdag en Pasen

Op Goede Vrijdag (30 maart) zijn onze kantoren volgens de reguliere tijden geopend, met uitzondering van de avondopenstelling van ons kantoor aan de Heyhoefpromenade. Deze avondopenstelling komt op Goede Vrijdag te vervallen, we zijn dan tot 17.00 uur open. Op Tweede Paasdag (2 april) zijn onze kantoren gesloten.

Koningsdag

Op vrijdag 27 april zijn onze kantoren gesloten.

Bevrijdingsdag

Op zaterdag 5 mei zijn we open volgens reguliere tijden.

Hemelvaartsdag

Op donderdag 10 mei zijn onze kantoren gesloten.

Pinksteren

Op Tweede Pinksterdag (21 mei) zijn onze kantoren gesloten.

Wilt u bankieren wanneer het u uitkomt? U kunt uw bankzaken ook snel en eenvoudig online regelen via Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App op uw mobiel.

Servicepunt Rijen en Goirle in de zomervakantie gesloten

De Rabo Servicepunten in CC De Boodschap in Rijen en CC Jan van Besouw in Goirle zijn in de zomervakantie (7 juli t/m 19 augustus 2018) gesloten. De zittingen komen gedurende deze periode te vervallen. U bent van harte welkom op één van onze kantoren in Tilburg en Dongen. Wilt u bankieren wanneer het u uitkomt? U kunt uw bankzaken ook snel en eenvoudig online regelen via Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App op uw mobiel.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven