Rabobank Clubkas Campagne

juichende jeugd

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunen we verenigingen en stichtingen met hun activiteiten of projecten. Van 27 augustus tot en met 16 september 2018 is de inschrijfsite geopend. 

Inschrijving voor clubs geopend vanaf 27 augustus 2018

De inschrijftermijn is inmiddels gesloten.

Onze leden bepalen de verdeling van het geld

Leden stemmen op hun favoriete clubs. In de periode van 1 oktober t/m zondag 19 oktober 2018 beslissen de leden van de bank hoe de bijdrage wordt verdeeld. Nog geen lid? Via onderstaande link kun je lid worden van Rabobank Uden Veghel. Leden die voor 1 september 2018 lid zijn van de bank, kunnen tijdens deze editie nog meestemmen.

Lid worden

Clubkas Kanjer

Net als voorgaande jaren maken de meest creatieve clubs kans op de Clubkas Kanjer t.w.v. €500,-. Een extra bijdrage voor de drie clubs die op de meest creatieve wijze stemmen werven. Tijd om alle gekke, leuke en vooral bijzondere ideeën uit de kast te halen en de jury op de hoogte te houden van uw Kanjer Campagne via social media.

Post foto’s en video’s als bewijs van uw creativiteit op social media. Vergeet niet om #rccuv te vermelden!
Geen social media? Bewijsstukken mogen ook per post verstuurd worden. Dit mag naar: postbus 506, 5460 AM Veghel t.a.v. Jury Clubkas Kanjer. Vergeet niet de clubnaam erbij te vermelden. Bewijsstukken mogen tot 20 oktober 2018 gepost of verstuurd worden.

Meer informatie

Meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne lees je op onderstaande link.

Meer info

Terugblik 2017

Terugblik 2017

Veghel, 17-8-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn