14 november 2018 De Grote Finale Avond – Rabobank Clubkas Campagne

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunen we verenigingen en stichtingen met hun activiteiten of projecten. De inschrijfperiode voor de clubs en het stemmen van de leden van Rabobank Uden is inmiddels afgerond. De stemmen worden geteld.

Op woensdag 14 november 2018 vindt de Grote Finale Avond plaats. Tijdens deze avond wordt de uitslag van de campagne bekend gemaakt en de winnaars van de Clubkas Kanjer. De deelnemende clubs hebben hiervan een uitnodiging gehad en kunnen zich aanmelden via onderstaande link. Aanmelden kan tot en met 8 november.

Aanmelden

Wanneer een deelnemende club niet aanwezig kan zijn bij de Grote Finale Avond, wordt de bijdrage toegekend aan een (nader te bepalen) goed doel.

Clubkas Kanjer

Net als voorgaande jaren maken de meest creatieve clubs kans op de Clubkas Kanjer t.w.v. €500,-. Een extra bijdrage voor de drie clubs die op de meest creatieve wijze stemmen werven. Deelnemende clubs hebben gekke, leuke en vooral bijzondere ideeën uit de kast gehaald en de jury op de hoogte gehouden van uw Kanjer Campagne via o.a. social media.

Tijdens de Grote Finale Avond maken we ook de winnaars van de Clubkas Kanjer bekend.

Meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne lees je op onderstaande link.

Meer info

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven