Start stemperiode Rabobank Clubkas Campagne

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunen we verenigingen en stichtingen met hun activiteiten of projecten. De inschrijfperiode voor de clubs van Rabobank Uden Veghel is inmiddels gesloten. Nu start het belangrijkste onderdeel van de campagne: het werven van stemmen voor de clubs en het stemmen door de leden van Rabobank Uden Veghel.

Leden kunnen stemmen

Leden ontvangen per 29 september een unieke stemcode in de brievenbus. Elk lid mag via deze unieke code vijf stemmen verdelen. Van de vijf stemmen, mogen er maximaal twee naar één vereniging of stichting gaan. Leden kunnen stemmen van 1 tot en met 19 oktober op de verenigingen en/of stichtingen die ze een warm hart toedragen. 

Stemmen

Breng hier uw stem uit!

Breng hier uw stem uit!

Clubkas Kanjer

Net als voorgaande jaren maken de meest creatieve clubs kans op de Clubkas Kanjer t.w.v. €500,-. Een extra bijdrage voor de drie clubs die op de meest creatieve wijze stemmen werven. Tijd om alle gekke, leuke en vooral bijzondere ideeën uit de kast te halen en de jury op de hoogte te houden van uw Kanjer Campagne via social media.

Post foto’s en video’s als bewijs van uw creativiteit op social media. Vergeet niet om #rccuv te vermelden! 

Geen social media? Bewijsstukken mogen ook per post verstuurd worden. Dit mag naar: postbus 506, 5460 AM Veghel t.a.v. Jury Clubkas Kanjer. Vergeet niet de clubnaam erbij te vermelden. Bewijsstukken mogen tot 20 oktober 2018 gepost of verstuurd worden

Meer informatie

Meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne lees je op onderstaande link.

Meer info

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven