Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken.

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Ook wij nemen opnieuw maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Veel van onze kantoren zijn zeker gesloten tot nadere berichtgeving. Zo houden we rekening met de gezondheid van onze klanten en collega’s. Kijk hieronder in de lamel Vestigingen en openingstijden voor de actuele tijden.

Aangepaste telefonische openingstijden wegens coronavirus

Vanwege de coronacrisis wordt er momenteel vaker naar de bank gebeld. Hierdoor staat onze telefonische bereikbaarheid onder druk. Dit zorgt voor langere wachttijden voor onze klanten en een hoge werkdruk bij onze adviseurs. Daarom passen we onze telefonische openingstijden aan.

Onze telefonische openingstijden:

  • maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur
  • zaterdag van 09.00 – 17.30 uur

Chatten blijft wel mogelijk in de avond op maandag t/m vrijdag tot 21.00 uur.

Buiten deze openingstijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor nood, zoals verlies of diefstal van een bankpas of creditcard via onze 24/7 dienstverlening. 

Geld storten voor ondernemers

Wil je geld storten? Via Locatiewijzer van Geldmaat vind je de beschikbare sealbagautomaten en geldstortautomaten waar je ook biljetten kunt afstorten. Of je kunt als ondernemer gebruikmaken van de beveiligde afstortservice van een waardevervoerder.

Per 31 maart gaan er 250 sealbagautomaten open van Geldmaat en elke week komen er dan 10 tot 20 automaten bij. Vanaf die datum is het ook verplicht om je sealbag voor te melden.

Locatiewijzer

Meer over geld storten

Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen

FeestdagDatumDagBijzonderheid
Goede Vrijdag2 aprilVrijdagGesloten
2e Paasdag5 aprilMaandagGesloten
Koningsdag27 aprilDinsdagGesloten
Hemelvaartsdag13 meiDonderdagGesloten
2e Pinkersdag24 meiMaandagGesloten

Ook in het weekend en op feestdagen staat je betaling meestal direct op de rekening van de ontvanger. Er zijn wel uitzonderingen. Lees meer over de verwerkingstijden op rabobank.nl

Weekend en feestdagen: geld overmaken en openingstijden

Mobiele Bankservice

Bij Rabobank helpen wij u graag via onze verschillende kanalen met uw vragen over dagelijkse bankzaken. Soms lukt het alleen niet om op deze manier uw bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar ons kantoor te komen. Om u goed te helpen en daarmee zo lang mogelijk zelf uw bankzaken te laten regelen, hebben we de Mobiele Bankservice.

De bank bij u thuis

Een Rabobankmedewerker bezoekt u in uw eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. Bijvoorbeeld het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over het online regelen van uw bankzaken. Dit gebeurt bij u thuis, tenzij een andere locatie beter past. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of geld te storten. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. Met de Mobiele Bankservice zijn we altijd dichtbij en dragen we tegelijkertijd bij aan een duurzame samenleving, zodat ook u uw dagelijkse bankzaken zelf kunt blijven regelen.

Een afspraak is zo gemaakt

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan gerust contact met ons op via (030) 287 87 87 of stuur een e-mail

Stuur een e-mail

Vestigingen en openingstijden

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur