Rabo ClubSupport

De clubs en verenigingen van Nederland zijn ongelofelijk waardevol, omdat ze ons bij elkaar brengen. Daarom investeert Rabobank haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land - buurt voor buurt - sterker maken. Met Rabo ClubSupport beslissen leden mee via welke clubs en verenigingen een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving.

Na de zomer van start

Door de coronacrisis en de bijkomende maatregelen is de campagne dit jaar uitgesteld tot na de zomerperiode en wordt dit najaar georganiseerd. Het bedrag van € 100.000,- wat we beschikbaar stellen, mogen onze leden, door middel van stemmen, verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen.

Planning

  • Begin september: Clubs en verenigingen ontvangen een uitnodiging om zich in te schrijven
  • Eind september: Einde inschrijfperiode clubs en verenigingen
  • Oktober: Stemperiode voor de leden
  • November: Bekendmaking van het resultaat 

In oktober kunnen leden van de bank stemmen op de deelnemende clubs. Stemmen gaat vanaf dit jaar via de Rabo Bankieren App! De berichtgeving hierover zal veelal via e-mail verzonden worden. Check daarom uw persoonlijke gegevens via de Rabo App of via onderstaande link en pas deze indien nodig aan.

Check je gegevens

Nog geen lid?

Meer informatie op de website van Rabo ClubSupport

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven