Organisatie

Organisatie

Rabobank Vallei en Rijn wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Mariska de Kleijne is directeur coöperatieve Rabobank Vallei en Rijn. Hieronder vallen de kernen Ede-stad, Bennekom, Wageningen, Veenendaal, Rhenen en Achterberg. Mariska is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Mariska de Kleijne

Mariska de Kleijne

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Jenny Achterstraat-FloorSina SalimKoert Verkerk (voorzitter)Marijn BroekhuizenEva Alofs

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Vallei en Rijn denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 27 leden. Zij praten namens de meer dan 11.500 leden tenminste vier keer per jaar met de directie over ontwikkelingen in regio Ede, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Veenendaal en Achterberg.

Onze ledenraad bestaat uit

Aiman Bentohami Bert Breunissen Robert Buitendijk Huibert Duijzer Mahan Eslami Denise van Essen Bart Geels Sara Gerrits Nanne Groot Gerdo de Jager Frans Kennepohl Danielle van der Kolk Chris van de Kraats Marieke Laméris Jaap van Lienden Otto Meijnen Wesley Routier Annemiek Schuitemaker-Blijdorp Onno Sloterdijk Bart Steman Gloria Sundermann Catharien Terwisscha van Scheltinga

Lid worden van de ledenraad