Rabobank Vallei en Rijn

Een aandeel in de regio Food Valley

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale activiteiten.

Meer over Rabobank Vallei en Rijn

Activiteiten

Datum Activiteit Details
21 maart VR Startersteam op kantoor Ede en Veenendaal Wij hangen de slingers op, want wij vinden starters GE-WEL-DIG!! Deze week maken we er een feestje van op de kantoren. Ben je een startende ondernemer of ben je van plan voor jezelf te beginnen, loop deze week dan gewoon een van onze kantoren in voor een oriëntatiegesprek, tips of het openen van een zakelijke rekening.
22 maart VR Startersteam op kantoor Wageningen en Ede Wij hangen de slingers op, want wij vinden starters GE-WEL-DIG!! Deze week maken we er een feestje van op de kantoren. Ben je een startende ondernemer of ben je van plan voor jezelf te beginnen, loop deze week dan gewoon een van onze kantoren in voor een oriëntatiegesprek, tips of het openen van een zakelijke rekening.

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven