Rabo &Co

Rabo &Co editie voorjaar op de mat én in de mailbox

De nieuwste Rabo &Co ontvangen onze leden vanaf 9 april in de brievenbus of per e-mail. Rabo &Co verschijnt drie keer per jaar en bevat inspirerende lokale, regionale en landelijke verhalen.

cover_Rabo&Co_voorjaar2024_VeR_3070

Editie voorjaar 2024

Voor de tweede keer presenteren we ook een digitale Rabo &Co. De digitale Rabo &Co biedt dezelfde artikelen als de print editie en heeft daarnaast extra content zoals video en audio. Leden van Rabobank kunnen zelf kiezen hoe zij Rabo &Co willen ontvangen. Wil je Rabo &Co voortaan liever digitaal ontvangen? Dat kan. Op deze pagina lees je hoe je je voorkeur kan registreren.

In deze editie vertelt vrijwilliger Cornalie Brijder uit Ede hoe jongeren zich inzetten voor de samenleving via Netwerk Dien je Stad en lees je het bijzondere verhaal van presentator Eva Eikhout. Ondanks haar handicap weet zij zich goed zelfstandig te redden en is zij een voorbeeld voor iedereen. In Duiven gaan we langs het bedrijf Volta Energy. De broers Roel en Luc Bleumer ontwikkelden een kar met zonnepanelen als alternatief voor dieselaggregaten. In Tiel gaan drie generaties uit één familie in gesprek over klimaatverandering en geldzaken, zowel vroeger als nu en brengen we een bezoek aan een van de gezelligste huiskamers van Druten: De Bogerd. Ook de bank heeft daar een plek gekregen.

Veel leesplezier!

Ledenaanbiedingen

In elke editie van Rabo &Co bieden we onze leden nieuwe aanbiedingen. Van korting op zonnepanelen tot mooie producten en diensten van maatschappelijke ondernemers. Benieuwd wat we je deze keer te bieden hebben?