Onze coöperatieve bijdrage

Rabobank Vallei en Rijn sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport, cultuur en maatschappij, die bijdragen hoe we zijn: Dichtbij, Betrokken en Toonaangevend. Sponsoring is meer dan geld geven. We werken samen om zowel de doelen van de aanvrager als bepaalde commerciële doelen van de bank te bereiken. Tevens heeft sponsoring tot doel om de lokale samenleving in Vallei en Rijn op een duurzame manier te versterken. Het gaat dan om een intensieve en langdurige samenwerking met de vereniging. Daarbij zetten we in op zichtbaarheid bij de vereniging als betrokken sponsor en bieden we via onze partners NOC*NSF en cultuurpartner LKCA kennis & kunde aan om verenigingen te helpen bij hun uitdagingen. Zo maken we het verenigingsleven in onze regio sterker.

Rabo ClubSupport

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Tijdens Rabo ClubSupport kunnen onze leden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Maatschappelijke Impact

Met onze klanten, leden en partners bundelen we onze krachten om te werken aan initiatieven die onze gezamenlijke leefwereld versterken. Samen realiseren we oplossingen voor financieel gezonder, leven, duurzamer wonen, duurzaam ondernemen en de voedsel- en energietransitie.

Benieuwd hoe de coöperatieve Rabobank bijdraagt bij jou in de buurt?

Coöperatiefonds

Via het Coöperatiefonds steunt onze bank initiatieven die regio Vallei en Rijn versterken. Om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit dit fonds dient te worden aangetoond dat de donatie bijdraagt aan duurzame ontwikkeling van ons werkgebied.