samen zelfbouwen

Gratis oriënterend hypotheekgesprek

Ontdek de financiële mogelijkheden voor jouw CPO-project.

Samen Zelfbouwen (CPO)

Samen bouwen en samen leven. Dat kan veel voordelen bieden. Als groep kun je gezamenlijk bepalen hoe je wilt wonen en welke voorzieningen je wilt delen. Je creëert een omgeving waarin jullie omkijken naar elkaar. De officiële benaming voor Samen Zelfbouwen is ‘Collectief Particulier Opdrachtgeverschap’ (CPO). Dit houdt in dat je met een groep mensen een woonproject realiseert, en van het begin tot het einde betrokken bent bij de ontwikkeling ervan.

Voordelen van Samen Zelfbouwen (CPO)

Thumbnail van de Rabo Helpt video: CPO

Hoe werkt Samen Zelfbouwen (CPO)?

In deze video leggen we jou graag meer uit wat Samen Zelfbouwen (CPO) inhoudt. Wat zijn bijvoorbeeld de voor- en nadelen en wat zijn de stappen die bij het proces komen kijken. Ook benoemen wij een aantal voorbeelden van Samen Zelfbouwen (CPO) projecten. Bekijk onze video en ontdek of Samen Zelfbouwen (CPO) ook interessant voor jou is.

Stel bekijkt bouwtekeningen met architect in een huis in aanbouw

Zo ziet het traject van een wooncollectief (CPO) eruit

Klaar voor Samen Zelfbouwen (CPO)? Dan wil je natuurlijk weten hoe het traject van een wooncollectief (CPO) eruitziet. Op deze pagina nemen we je mee door alle stappen van een CPO-traject en laten we zien wat je van ons kunt verwachten tijdens dit proces.

Daarom een Rabobank hypotheek

Illustratie stoelen

We laten je zien dat er meer mogelijk is

Onze adviseurs zetten alles op alles om een woning mogelijk te maken voor jou. Wel zo fijn in deze lastige huizenmarkt.

samenwerken

Je hebt toegang tot een coöperatieve bank

Rabobank is één van de grootste coöperaties van Nederland. Wij geloven dat coöperatief wonen de toekomst heeft. We kijken graag mee naar jouw ideeën. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

huis

Individuele hypotheek voor iedere bewoner

Er komt natuurlijk heel wat bij kijken als je zelf gaat bouwen. Doorloop ons stappenplan. Hier vind je allerlei informatie, van het starten met je groep tot het verdelen van taken.

Zo pakten deze zelfbouwers het aan

Ben je op zoek naar meer informatie over het opzetten van je CPO, zelf bouwen, tips of slimme oplossingen? Lees de verhalen van onze zelfbouwers.

Hypotheek berekenen

Bereken binnen 2 minuten je maximale hypotheek en maandlasten

vrouw kijkt door ruit bij huis. Huis wordt gebouwd

Hoe wil jij straks wonen?

Je wilt samen bouwen, bijvoorbeeld in een CPO-project. Het liefst met een groep mensen zoals jij. Maar weet je nog niet wat voor type woning je zoekt? Met de WoonWijzer bepaal je binnen vijf minuten jouw woonprofiel. Hiermee leg je het fundament voor je zelfbouwproject.

Doe de WoonWijzer
phone

Hulp nodig?