radiotorfolie isoleren

Fase 4: Bepaal je ontwerp en budget

Je hebt een groep, een gedeelde visie en een mooie bestemming. Nu is het tijd om te kijken naar wat je precies wil gaan bouwen. Modern, klassiek, eenvoudig of juist luxe? Goede professionals maken je dromen concreet. Zeker als ze weten wat je te besteden hebt.

Schakel tijdig een CPO-begeleider in

Een CPO-project is een mooie, maar complexe klus. Fijn dus als er iemand is om op terug te vallen. De CPO-begeleider kent het zelfbouwproces door en door. Van het aanvragen van een vergunning tot het vinden van een aannemer. De begeleider weet wat er moet gebeuren en wie daarbij kan helpen. Slim dus om snel met een CPO-begeleider om tafel te gaan.

bouwproject in stal

Bespreek de wensen, bepaal het budget

Het budget voor je zelfbouwproject hangt af van wat jullie kunnen besteden én van hoe jullie willen wonen. De een wordt blij van basic, de ander gaat voor lekker luxe. Een architect kan precies vertellen wat er kan en wat dat kost. Budgetteer vervolgens ruim, dan ben je financieel op alles voorbereid.

verhuisdoos met sleutel

Vind de architect van je dromen

De vrijheid van zelfbouw kan belemmerend werken. Zóveel keuzes! Neem daarom een goede architect in de arm. Eén waar je echt een klik mee hebt. Op basis van jullie smaken, voorkeuren en vereisten, maakt de architect een plan waarin heel veel samenkomt. Klopt het plaatje? Dan is jullie droom al een stuk dichterbij.

Wist je dat...

Er volop architecten zijn met CPO-ervaring. Op hun websites vind je tal van CPO-projecten die al gebouwd en in gebruik zijn.

Doe inspiratie op tijdens het CPO-webinar

Hier hoor je alle details van samen bouwen. Laat je informeren en inspireren door sprekers. Ontmoet ervaren zelfbouwers en geïnteresseerden zoals jijzelf.

koffie kopjes

Op onze adviseurs kun je bouwen

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Een adviseur van Rabobank kijkt graag naar je situatie en al je bijbehorende vragen. Gratis en vrijblijvend. Meteen een afspraak maken? Dat doe je zelf eenvoudig online.