Verhuizing Rabobank Middelburg

Middelburg

Momenteel is vanwege de coronacrisis onze vestiging aan de Lange Geere in Middelburg gesloten. Deze sluiting kwam in een periode waarin we ons voorbereidden op een verhuizing naar een kleinere en meer flexibele vestiging in Middelburg. Het bezoek aan ons kantoor is de afgelopen jaren namelijk sterk teruggelopen. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of via de Rabo Bankieren App. Het gevolg is dat onze vestiging in Middelburg te groot is geworden.

We begrijpen echter ook dat u voor sommige zaken juist persoonlijk contact wilt met een adviseur. We zijn daarom blij met de oplossing die we hebben gevonden.

Rabobank Middelburg gaat verhuizen naar de Zeeuwse Bibliotheek (ZB)

Als Rabobank willen we in Middelburg graag dichtbij blijven. Daarom zijn we blij met onze nieuwe locatie. Vanaf 1 augustus 2020 vindt u ons in het gebouw van ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland aan de Kousteensedijk. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse bankzaken en (op afspraak) voor advies. De vestiging aan de Lange Geere gaat niet meer open.

Waarom de keuze voor een vestiging in de ZB?

  • Het gebouw is goed bereikbaar, ligt op loopafstand van de binnenstad en er is voldoende parkeergelegenheid.
  • De ZB biedt ook andere faciliteiten die wij kunnen gebruiken in de ondersteuning van onze dienstverlening, zoals kleinschalige bijeenkomsten.
  • Onze openingstijden kunnen goed worden afgestemd op die van de overige gebruikers van het gebouw, zoals bijvoorbeeld de bibliotheek. Zo kunt u bij een bezoek aan de bibliotheek ook uw bankzaken regelen.

Wat betekent dit voor u?

  • Als particuliere of zakelijke klant kunt u voor uw dagelijkse bankzaken tijdens de openingsuren binnenlopen in onze nieuwe vestiging in de ZB.
  • Afspraken met onze adviseurs kunnen plaatsvinden in de nieuwe vestiging. Dit kan ook buiten de ‘normale’ openingsuren.
  • Geld opnemen en storten kan uit veiligheidsoverwegingen niet op deze locatie.
  • De pinautomaten en de sealbagautomaat aan de buitenzijde van het gebouw aan de Lange Geere blijven vooralsnog beschikbaar. Het beheer van deze automaten wordt op termijn overgenomen door Geldmaat.

Ons bezoekadres in Middelburg wordt vanaf 1 augustus 2020*:
Rabobank Walcheren/Noord-Beveland
Kousteensedijk 7
4331 JE Middelburg

De openingstijden van onze vestigingen vindt u op onze website rabobank.nl/wnb. Daar vindt u ook overige actuele informatie over onze locaties en vestigingen.

* Onder voorbehoud van mogelijke maatregelen in verband met de coronacrisis.

Vlissingen, 20-5-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn