Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Waterland en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Waterland en Omstreken vertegenwoordigt de ruim 11.000 leden in Waterland en omgeving. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Vergaderdata

De vergaderingen van de ledenraad staan gepland in:

 • april
 • juni
 • september
 • december

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Waterland en Omstreken. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Leden profiteren van lokale en landelijke aanbiedingen. Deze wisselen regelmatig.

25% korting op Fietstassen van AGU!

Via AGU.com/fietstassen kunt u als lid van Rabobank Waterland en Omstreken een keuze maken uit een breed aanbod van fietstassen. Voor de sportieve types bieden wij graag een tas vanuit onze Performance Series aan. Deze collectie is ontworpen met het oog op hoog gebruiksgemak en optimale bescherming tegen de elementen tijdens sportief gebruik. Bent u meer een recreatieve fietser? Maak dan een keuze uit de Urban Series, waar fashion en functionaliteit gecombineerd zijn voor de ideale tas voor dagelijks gebruik in de stad. Ga dus nu naar AGU.com/fietstassen en gebruik de kortingscode: agu-rabo voor een korting van maar liefst 25%. Deze actie is geldig tot 1 september 2019.

25% korting op Fietstassen van AGU!

Ga naar AGU.com/fietstassen

Korting bij Stadswandeling Purmerend

Het Gilde Purmerend organiseert stadswandelingen in de oude binnenstad van Purmerend. Een tiental enthousiaste professionele gidsen vertelt je graag meer over de stad. De wandelingen starten wekelijks op zaterdagmiddag om 14.00 uur van 1 april tot 1 oktober. Als lid van Rabobank ontvangt u een tweede kaartje ter waarde van €3,50 gratis. Om de korting te ontvangen stuurt u een e-mail naar stadswandelingen@gildepurmerend.nl. Vermeld in uw e-mail dat u gebruik wilt maken van de ledenaanbieding van de Dichterbij.

Korting bij Stadswandeling Purmerend

Mail naar het Gilde Purmerend

Korting op tickets Votown Volendam

Zaterdag 29 juni is het zover...het Votown Festival in het Kras Stadion in Volendam. Artiesten als Jan Smit, Guus Meeuwis en 3JS geven van 15.00 tot 23.00 uur acte de présence! Leden van Rabobank Waterland en Omstreken krijgen 10% korting op de originele ticketprijs. In plaats van €32,25 betaalt u €29,25 (inclusief servicekosten). Uw ticket met 10% korting bestelt u via: http://rabobank.ntk.nl

Korting op tickets Votown Volendam

Bestel uw tickets

Met korting naar Petra Berger in De Purmaryn

Op zaterdag 20 april staat Petra Berger in Theater de Purmaryn. De zangeres met de kristalheldere stem zong al vaak in het Italiaans en wisselt klassiek repertoire moeiteloos af met lichte muziek. Voor de gelegenheid wijdt zij een heel programma en cd aan Italiaanse aria's, pophits, filmmuziek en eigen repertoire. Ze wordt begeleid door een live band met Italiaanse musici. Als lid van de Rabobank krijgt u de tickets voor slechts €17,50 in plaats van €22,00. U bestelt uw tickets via de website van Theater de Purmaryn. Gebruikt u bij de bestelling promotiecode 'dichterbij' om gebruik te maken van de korting.

Met korting naar Petra Berger in De Purmaryn

Bestel uw kaarten

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven