Wie wint de Rabobank Startersprijs?

Ieder jaar reikt Rabobank Waterland en Omstreken de Rabobank Startersprijs uit. De Startersprijs is er speciaal voor startende ondernemers uit de regio die zich op een positieve manier onderscheiden. De prijs wordt woensdag 7 februari 2018 tijdens het Startersevenement in BurgGolf Purmerend uitgereikt. De genomineerden zijn bekend!

Eetcafé De Tamme Boer

Susan Jonker (24) en Niels Knijn (32) namen vorig jaar Eetcafé De Tamme Boer in Krommenie over van de toenmalige eigenaar. Het benodigde bedrag voor de overname was binnen drie dagen bijeen via een crowdfundingsactie. De gerechten werden het afgelopen jaar in vlot tempo uitgeserveerd met persoonlijke aandacht voor de klant. “De nominatie voor de Startersprijs is een hele eer. Als we hem op 7 februari winnen, zou dat helemaal geweldig zijn”, zegt Susan.

Website Eetcafé de Tamme Boer

Buildingteam Volendam

Barry Tol en Eric Jonk hadden samen twintig jaar ervaring in nieuwbouw, renovatie en verbouw, toen ze op 1 januari 2016 besloten Buildingteam Volendam te beginnen. Binnen één jaar tijd zijn Eric en Barry er in geslaagd een grote groep vaste klanten te krijgen. Eric en Barry zijn altijd persoonlijk aanwezig op projecten. Eric: “Ons streven is dat de klant, nadat hij met ons heeft gewerkt, geen ander over de vloer wil!”

Website Buildingteam Volendam

CrossFit Purmerend

Purmerend heeft sinds september 2015 haar eigen crossfitbox: CrossFit Purmerend. Eigenaar Kay Ziesemer (25): “Als sportpsycholoog richt ik mij op het verbeteren van de mentale vaardigheden. Dit heeft invloed op sportprestaties, maar ook op andere situaties waarbij je onder druk prestaties moet leveren. Het vormen van een positief zelfbeeld staat aan de basis. Jong, oud, ervaren of beginner: wij motiveren iedereen op zijn of haar eigen niveau om met CrossFit de beste prestaties te leveren.”

Website CrossFit Purmerend

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven