Rabobank zoekt Ledenraadsleden

Wil jij invloed uitoefenen op het reilen en zeilen van Rabobank Weerterland en Cranendonck en de wijze waarop onze bank bijdraagt aan de maatschappelijke en economische ontwikkeling van jouw lokale leefomgeving? Krijg je energie van verbinden, wil je je netwerk uitbreiden en bestuurlijke ervaring opdoen? Dan is de rol van ledenraadslid van onze bank mogelijk iets voor jou!

Ledenraad: schakel tussen bank en leden

Als coöperatieve bank zijn we een bank met leden in plaats van aandeelhouders. Vanuit onze lokale betrokkenheid zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving. De aansluiting bij onze omgeving zoeken we onder meer via de ledenraad, de schakel tussen bank, leden en samenleving. De ledenraad denkt mee over de koers en het beleid van onze bank en het besteden van onze winst in de samenleving. Daarnaast praat de raad, namens alle leden van onze bank, met de directie over ontwikkelingen in de regio.

Dit is wie we zoeken

Ben jij betrokken bij de bank en regio? Weet je wat er speelt in de maatschappij en heb je ideeën over hoe we hieraan als coöperatieve bank kunnen bijdragen? Maak je je graag sterk voor zaken die onze bank aangaan, ben je makkelijk aanspreekbaar voor klanten en leden? Dan komen we graag met je in contact.

Kom jij onze ledenraad versterken?

Als ledenraadslid denk je mee en beslis je over onderwerpen die voor de bank en onze klanten van belang zijn. De ledenraad vergadert zo'n vijf keer per jaar. Deelname is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Je kritische inbreng en ideeën over relevante, maatschappelijke thema's wordt zeer gewaardeerd. Omdat een aantal leden hun uiterste zittingstermijn bereikt op 31 december 2020, zoeken we nieuwe leden. Is je interesse gewekt? Laat het ons weten via: directie.weert@rabobank.nl

Profielschets

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven