Vestigingen en automaten

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Gewijzigde beschikbaarheid automaten

Maatregelen vanwege plofkraken

Sinds vorig jaar wordt Rabobank in toenemende mate getroffen door plofkraken of pogingen daartoe. Dit geeft veel ongewenste schade en overlast. Met directe ingang passen we extra veiligheidsmaatregelen toe:

Sluiting geldautomaat (buiten) Budel per 1 mei

De geldautomaat aan de buitenzijde van het kantoor aan de Dr. Anton Mathijsenstraat 5 in Budel wordt in verband met een verhoogd risico per 1 mei buiten gebruik gesteld.

Sluitingen binnenruimten avond en nacht

Uit veiligheidsoverwegingen zijn de automaten in de binnenruimten van onze locaties vanaf nu beschikbaar tussen 7.00 en 22.00 uur. Voor alternatieve automaten verwijzen wij u naar het ‘item’ automaten elders op deze website.

Aanscherping bewaking van (geld)automaten

Voor alle automaten van de Rabobank Weerterland en Cranendonck geldt dat met directe ingang zichtbare en onzichtbare beveiliging en bewaking verhoogd wordt ingezet.

Maatregelen of aanpassingen in onze dienstverlening communiceren we zo zorgvuldig mogelijk. Door de snelheid waarmee noodzakelijke maatregelen worden ingevoerd kunnen wij helaas niet voorkomen dat informatie u wellicht pas later bereikt.

Info over afspraken in de avonduren of op zaterdag

Voor adviesgesprekken m.b.t. hypotheekvragen en vragen over toekomstvoorzieningen zijn wij in de avonduren en op zaterdag beschikbaar op afspraak. Bel voor het maken van een afspraak: 0495-435 435.

Voor het regelen van uw dagelijkse bankzaken bezoekt u ons tijdens de reguliere openingstijden van onze kantoren.  Uiteraard kunt op www.rabobank.nl 24 uur per dag terecht.

Automaten

Vestigingen

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven