Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Tijdelijke sluiting kantoren wegens coronavirus

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan sluiten wij een deel van onze kantoren.

Onze vestigingen in Nederweert (Brugstraat 11) en Stramproy (Kerkplein 14) zijn tot nader order gesloten. Onze vestigingen in Budel (Dr. Ant. Mathijsenstraat 5) is geopend op woensdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De vestiging in Weert (Kasteelplein 2) hanteert normale openingstijden van 9:00-17:00 uur. Buiten deze kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via 020 777 8899.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

'Beschikbaarheid in de nacht'

Een aantal van onze automaten zijn gedurende nachtelijke uren niet beschikbaar. Dit zijn zogenoemde 18-uurs automaten. Deze openen om 6.00 uur en sluiten om 00.00.

Het gaat hierbij om de geldautomaten in:
Budel, Stramproy, Ospel, Soerendonk en Weert (Oranjeplein).

En de geldstortmachine in Nederweert.

Onze sealbagautomaten zijn op alle kantoren tussen 1.00 uur en 6.00 uur gesloten.

Info over afspraken in de avonduren of op zaterdag

Voor adviesgesprekken m.b.t. hypotheekvragen en vragen over toekomstvoorzieningen zijn wij in de avonduren en op zaterdag beschikbaar op afspraak. Bel voor het maken van een afspraak: 0495-435 435.

Voor het regelen van uw dagelijkse bankzaken bezoekt u ons tijdens de reguliere openingstijden van onze kantoren.  Uiteraard kunt op www.rabobank.nl 24 uur per dag terecht.

Automaten

Vestigingen

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven