Sponsoring en Coöperatief Dividend

Wij geloven als coöperatie dat je samen meer bereikt dan alleen. Via sponsoring en coöperatief dividend zoeken wij deze samenwerking om de regio te versterken. Coöperatief dividend betreft niet alleen financiële middelen, maar ook steun in de vorm van kennis delen, het verbinden van partijen (benutten netwerk) en het bieden van bepaalde faciliteiten. Financiële steun kennen we toe via Rabo ClubSupport, het Coöperatief Stimuleringsfonds en sponsoring. Daarnaast helpen we verenigingen en stichtingen met kennis en ons netwerk via Rabo Verenigingsondersteuning. De ledenraad bepaalt elk jaar welk deel van de winst beschikbaar is voor coöperatief dividend en onder welke voorwaarden dat verleend wordt. 

Rabo ClubSupport

Rabobank West Betuwe sluit zich dit jaar aan bij de landelijke campagne ‘Rabo ClubSupport’ en daarmee vervalt Een aandeel in de Betuwe. De opzet blijft hetzelfde; we investeren een deel van onze winst in het lokale verenigingsleven. Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Wil je meer weten over Rabo ClubSupport?

Rabo Verenigingsondersteuning

Als grootste lokale sponsor is de Rabobank nauw verbonden met een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs in Nederland. Wij ondersteunen verenigingen met een ambitie. Niet vanaf de zijlijn, maar samen met hen. Omdat we begrijpen dat verenigingen van ongekend belang zijn voor de toekomst. Ze versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang. Dit doen we met Rabo Verenigingsondersteuning door middel van masterclasses, workshops en/of 1-op-1 begeleiding.

Met het traject van dit jaar worden clubs geholpen met het waarmaken van ambities op het gebied van duurzaamheid. Denk hierbij aan het verduurzamen van gebouwen en terreinen, zoals isolatie, ledverlichting en/of zonnepanelen. We hebben deze kennis niet allemaal zelf in huis, maar worden hierbij ondersteund door NOC*NSF. Zij werken nauw samen met professionals die de expertise in huis hebben om het gebied van duurzaamheid. Eén van die partijen is Energie Samen Rivierenland, het lokale energieloket dat zowel particulieren als bedrijven in het rivierengebied helpt met vraagstukken op het gebied van duurzaamheid.

Wil je meer weten over Verenigingsondersteuning?

Coöperatief Stimuleringsfonds

Met het Coöperatief Stimuleringsfonds geeft Rabobank West Betuwe een deel van de winst terug aan de samenleving in het werkgebied. Met dit fonds ondersteunen we maatschappelijke, lokale projecten en activiteiten die de leefbaarheid in de regio blijvend verbeteren. Deze initiatieven dienen aan te sluiten bij de maatschappelijke ambitie van de bank op de thema’s Financieel Gezond Leven voor Iedereen, Duurzamer Wonen, Duurzamer Groeien en/of Duurzamer Voeden. Uiteraard is er wel een aantal voorwaarden waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor steun.

Klik hier voor meer informatie over of een aanvraag bij het Coöperatief Stimuleringsfonds

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur