Sponsoring en donaties

Sponsoring

Samen bereik je meer dan alleen. Rabobank West Betuwe sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport, cultuur en maatschappij in onze omgeving. Bij sponsoring vragen wij altijd om een tegenprestatie.

Agenda sponsoractiviteiten

Datum Sponsoractiviteit Details
22 juli Flipjes Toertocht Lees meer
30 juli Profronde van Tiel Lees meer
16 t/m 20 augustus Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt Lees meer
19 augustus Dairy Fair Mariënwaerdt
16 september Fruitcorso Lees meer

Een aandeel in de Betuwe

Heeft uw vereniging/stichting een goed idee? 

Heeft u een goed idee, maar krijgt u het financieel niet rond? Dien dan in januari en februari 2018 uw aanvraag in. Uiteraard is er wel een aantal voorwaarden waaraan uw vereniging of stichting en uw aanvraag moeten voldoen. Zo kunnen uitsluitend verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank West Betuwe deelnemen. Ook moet het project een regionaal bestedingsdoel hebben.

Noteer 2 januari in uw agenda!

Vanaf dinsdag 2 januari 2018 vindt u het inschrijfformulier op de website rabowestbetuweleden.nl. Uw vereniging of stichting kan zich tot en met 28 februari 2018 inschrijven. In de maand maart beoordeelt een selectiecommissie van Rabobank West Betuwe alle aanvragen. Uitsluitend de aanvragen die voldoen aan de voorwaarden en passen binnen één van de vier categorieën worden vanaf 1 april gepubliceerd op onze website. Alle leden van Rabobank West Betuwe kunnen vervolgens tijdens de stemperiode (van 1 t/m 30 april) hun stem uitbrengen. Aan het einde van de stemperiode wordt het totaal beschikbare bedrag door het totaal aantal uitgebrachte stemmen gedeeld. Hierdoor is de waarde per stem bekend en hoort uw verenigingen/stichting hoeveel stemmen u van de leden van Rabobank West Betuwe heeft gekregen.

Meer over 'Een aandeel in de Betuwe' leest u op www.rabowestbetuweleden.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven