Sponsoring en donaties

Sponsoring

Samen bereik je meer dan alleen. Rabobank West Betuwe sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport, cultuur en maatschappij in onze omgeving. Bij sponsoring vragen wij altijd om een tegenprestatie.

Een aandeel in de Betuwe

Heeft uw vereniging/stichting een goed idee? 

Heeft u een goed idee, maar krijgt u het financieel niet rond? Dien dan van 1 februari tot en met 15 maart 2019 uw aanvraag in. Uiteraard is er wel een aantal voorwaarden waaraan uw vereniging of stichting en uw aanvraag moeten voldoen. Zo kunnen uitsluitend verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank West Betuwe deelnemen. Ook moet het project een regionaal bestedingsdoel hebben.

Noteer 1 februari in uw agenda!

Vanaf 1 februari 2019 vindt u het inschrijfformulier op de website rabowestbetuweleden.nl. Uw vereniging of stichting kan zich tot en met 15 maart inschrijven. Daarna  beoordeelt een selectiecommissie van Rabobank West Betuwe alle aanvragen. Uitsluitend de aanvragen die voldoen aan de voorwaarden en passen binnen één van de vier categorieën worden vanaf 21 maart gepubliceerd op onze website. Alle leden van Rabobank West Betuwe kunnen vervolgens tijdens de stemperiode (van 1 t/m 21 april) hun stem uitbrengen. Aan het einde van de stemperiode wordt het totaal beschikbare bedrag door het totaal aantal uitgebrachte stemmen gedeeld. Hierdoor is de waarde per stem bekend en hoort uw verenigingen/stichting hoeveel stemmen u van de leden van Rabobank West Betuwe heeft gekregen.

Meer over 'Een aandeel in de Betuwe' leest u op www.rabowestbetuweleden.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven