Verbouwing kantoor Geldermalsen

Hypotheek inloopspreekuur

Om u nog beter van dienst te zijn, wordt de bankhal van onze vestiging in Geldermalsen aan de Laan van Leeuwenstein 4 gemoderniseerd. Met de nieuwe inrichting van deze ruimte creëren we voor u een optimalere klantbediening.

Vanaf 8 januari a.s. starten de werkzaamheden. Tijdens de verbouwing blijft het kantoor in Geldermalsen gewoon open. Dat kan mogelijk voor wat overlast zorgen. We streven er uiteraard naar om dit tot een minimum te beperken. Als alles volgens planning verloopt, kunt u begin april uw bankzaken regelen in onze vernieuwde bankhal.

Gebruik automaten

Gedurende de verbouwing, kunt u gebruik blijven maken van onze geld-, muntrol-, stort- en sealbag-automaten.

Inloopavond Wonen

Voor onze inloopavond Wonen kunt u elke dinsdagavond van 17.00 tot 20.00 uur tijdelijk terecht op onze vestiging in Tiel aan de Stationsstraat

Afspraken

Mocht u een afspraak met uw adviseur hebben, dan kan het zijn dat deze op een andere vestiging plaats vindt of bij u thuis. Uw adviseur informeert u hierover.

Uiteraard staan onze ook mobiele adviseurs voor u klaar. Bent u niet in staat om naar een van onze vestigingen te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen, dan komen we graag naar u toe. Onze mobiele adviseurs komen bij u aan huis om u te helpen met uw dagelijkse bankzaken. Bel ons gerust voor een afspraak op telefoonnummer (0344) 62 96 29.

Geldermalsen, 28-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn