Stemperiode Rabobank Clubkas Campagne van start!

Verschillende clubleden die meedoen met de campagne

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne gaat bijna van start! Voor verenigingen en stichtingen is dit een spannende periode. Het is nu aan de leden van Rabobank West-Friesland om het bedrag van € 350.000,- te verdelen over de deelnemende clubs.

Leden stemmen

Bent u lid van Rabobank West-Friesland? Dan ontvangt u op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kunt u vanaf 23 april t/m 14 mei stemmen op uw favoriete clubs. Als lid mag u totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert!

Clubs in actie

Bent u bestuurder van een deelnemende vereniging? Dan is het belangrijk dat u zoveel mogelijk stemmen werft. Dit doet u door uw deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne te promoten! Om u daarbij een handje te helpen zijn er speciale promotiemiddelen om uw club onder de aandacht te brengen.

Klik hier voor meer informatie.

Originaliteitsprijs

Zorg dat u op een originele manier opvalt! Wij reiken vier prijzen uit van €250,-  aan de club die zichzelf op de meest originele manier promoot. Mail uw campagnemateriaal voor 1 juni naar aanmelden.wf@rabobank.nl om kans te maken op de originaliteitsprijs.

Finaleavonden 18 en 20 juni 2019

Op dinsdag 18 juni en donderdag 20 juni is de ontknoping van de Rabobank Clubkas Campagne. We organiseren vier finaleavonden. De deelnemende clubs hebben hiervoor een officiële uitnodiging gehad.

29-1-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn