Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West-Friesland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • uitnodiging voor speciale ledenevents

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank West-Friesland vertegenwoordigt de ruim 25.000 leden in de regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Klik hier voor de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

Ruben Terlou 17 februari

Ruben Terlou is de ontdekking van 2016. Hij won de harten van de kijkers met zijn VPRO-serie ‘Langs de oevers van de Yangtze’ en ‘Door het hart van China’ waarin hij de kijker meeneemt op zijn reis door het hedendaagse China. De combinatie van Terlou’s ontwapenende persoonlijkheid en zijn vloeiende beheersing van het Chinees leidt tot dieppersoonlijke portretten.

In zijn lezing vertelt Terlou over zijn werk en ervaringen en de soms moeilijke keuzes die hij heeft gemaakt. “Geloof me als je echt de intentie hebt om je leven te veranderen, dan wordt het beter”, aldus Ruben. Leden ontvangen 25% korting op een toegangskaart voor deze voorstelling.

Code WF1920

Ruben Terlou 17 februari

Lees meer

Tour de Legend 04 maart

Tijdens de eerste editie van ‘Tour de Legend’ wordt Thomas Dekker door prestatiecoach Joost Leenders aan de tand gevoeld over zijn tijd als wielrenner. Een periode van extremen: succes, falen en continu balanceren op de rand. Hoe ver gaan we voor een prestatie?

Bovendien kan een deel van het publiek op supersnelle spinfietsen de strijd aangaan tijdens een op een groot scherm vertoonde etappe van de Giro d’Italia, terwijl de Tour De Legend Band opzwepende muziek speelt. Leden ontvangen 25% korting op een toegangskaart voor deze voorstelling.

Code WF1920

Lees meer

Crooners Night Club 13 maart

‘Crooners Night Club’ brengt u terug naar het Las Vegas van de jaren vijftig, waar een jonge god en een oude rot elkaar ontmoeten voor radio-opnames. Beide claimen ze de jazz. Stap in de wereld van entertainment, filmsterren en de swingende muziek van het American Songbook. Leden ontvangen 25% korting op een toegangskaart voor deze voorstelling.

Code WF1920

Lees meer

Soy de Cuba 21 maart

Het internationaal succesvolle ‘Soy de Cuba’ neemt je mee op een zonovergoten trip naar het hart van het Caribische eiland: Havana. Deze bruisende stad vormt het decor van ritmische dans, soulvolle zang en een bloedmooi liefdesverhaal. Temparementvolle Cubaanse dansen als salsa, mambo en rumba worden omarmd door moderne varianten als streetdance. Een zeskoppige liveband en authentieke filmbeelden zorgen voor de rest. Leden ontvangen 25% korting op een toegangskaart voor deze voorstelling.

Code WF1920

(Let op: voor deze voorstelling zijn maximaal 20 kaarten beschikbaar.)

Lees meer

Rod Stewart 01 april

Eindelijk krijgt hij de show die hij verdient: Rod Stewart, voetballiefhebber, womanizer, maar vooral een van de grote iconen van de rockmuziek. In ‘The Rod Stewart Story’ hoor je het verhaal en natuurlijk de muziek van een wereldster die in de jaren zeventig en tachtig een waslijst aan hits scoorde. Denk aan ‘Maggie May’, zijn grote doorbraak uit 1971, aan ‘Sailing’, ‘I Don’t Wanna Talk About’, ‘Da Ya Think I’m Sexy’ en ga zo maar door. Leden ontvangen 25% korting op een toegangskaart voor deze voorstelling.

Code WF1920

Lees meer

Koning van Katoren 25 mei

Het land Katoren heeft al zeventien jaar geen koning. De jonge Stach heeft wel oren naar de functie, maar de ministers werken tegen en geven hem een reeks onmogelijke opdrachten. Zal Stach desondanks slagen? Leden ontvangen 25% korting op een toegangskaart voor deze voorstelling.

Code WF1920

Koning van Katoren 25 mei

Lees meer

ISH & junior Company 17 mei

Zitten achtplussers nog wel te wachten op sprookjesfiguren als Sneeuwwitje, Assepoester, Roodkapje of Rapunzel? Natuurlijk, en zeker als ze zo origineel, creatief en geestig op de planken worden gezet als in het met vier en vijf sterren ontvangen ‘GRIMM’, over twee jongens die in een fantasiewereld belanden. Daar raken ze verwikkeld in een spannend avontuur, waarbij thema’s als goed en kwaad, verliefdheid, jaloezie, concurrentie en vriendschap de revue passeren in een bonte stoet aan sprookjesfiguren. De voorstelling, een samenwerking tussen de Junior Company van het Nationale Ballet met ISH Dance Collective, is een spectaculaire ontmoeting tussen ballet en hiphop. Leden ontvangen 25% korting op een toegangskaart voor deze voorstelling.

Code WF1920

Lees meer

Sanne Wallis de Vries 27 mei

Na het geweldig ontvangen 'Gut' - "één van de beste cabaretvoorstellingenvan het siezoen", aldus NRC Handelsblad - wacht Sanne je alweer op in het theater. Geflankeerd door haar geweldige vaste muziekanten maakt ze een trip door de vlammende verbeelding en langs de rauwe realiteit. Leden ontvangen 25% korting op een toegangskaart voor deze voorstelling.

Code WF1920

Sanne Wallis de Vries 27 mei

Lees meer

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven