Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West-Friesland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • uitnodiging voor speciale ledenevents

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank West-Friesland vertegenwoordigt de ruim 25.000 leden in de regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Klik hier voor de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Gratis proefles én een gratis bidon

Wilt u kennismaken met de mogelijkheden die CrossFit 1693 in Wervershoof te bieden heeft? Schrijf u voor 31 maart 2018 in voor een gratis proefles en ontvang een gratis bidon! Het enige dat u hoeft te doen is aangeven bij de inschrijving (bij de optie: bekend bij) dat u gebruik wilt maken van deze aanbieding. CrossFit is een combinatie van atletiek, gewichtheffen en gymnastiek.

Klik hier voor meer informatie

E-bike check nu voor €59 (normaal €79)

Fietsen is leuk en gezond! Met het servicepakket van E-bike Store Hoorn blijft ook uw e-bike in topconditie. Onze gediplomeerde monteurs kijken uw e-bike vakkundig na. Leden van Rabobank West-Friesland betalen tot 1 maart 2018 €59 i.p.v. €79 (excl. gemonteerde onderdelen). Tevens ontvangt u een gratis ledlampje voor extra zichtbaarheid tijdens de donkere dagen. Bel voor een afspraak 0229 21 57 29.

Klik hier voor meer informatie

Zelfverzekerder met mooie lingerie

Een perfecte outfit begint bij goed passende lingerie. Lingerie Marijke in Enkhuizen heeft de grootste lingeriecollectie in de regio. Getrainde verkoopmedewerkers helpen u bij het kiezen van de juiste maat en pasvorm. Leden van Rabobank West-Friesland ontvangen op vertoon van de Rabobankpas tot en met 31 maart 2018 een korting van 10%. Niet geldig in combinatie met acties en tijdens de uitverkoop.

Klik hier voor meer informatie

Vijf dagen genieten Frankrijk voor € 160,- p.p.

In het natuurlijke Departement Correze in Frankrijk ligt lnadgoed Fleurs de Lys Blue van Conny en Jan Reus. Speciaal voor leden van Rabobank West-Friesland betaalt u t/m 31-12 voor 5 dagen (4 nachten) en 2x een 3-gangendiner incl drankjes slechts € 160,- pp

De Westfriese Conny en Jan Reus voor hun landgoed in Frankrijk

Voor meer informatie

Stichting Theaterkerk Wadway

Wadway bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumprogramma én een speciale aanbieding voor leden van de Rabobank. U krijgt op vertoning van uw Rabobankpas € 2 korting op de entreeprijs.

Reserveren kan via www.theaterkerkwadway.nl

Driegangendiner met korting bij Restaurant 1619 in Andijk

Wilt u genieten van een heerlijk diner, mét korting? Dat kan bij 1619 Eten & Drinken in Andijk. Bij inlevering van de bon uit de Dichterbij (editie zomer 2017). krijgt u een driegangenkeuzemenu voor € 27,50 (een korting van € 5,00). De aanbieding is geldig tot en met 31 december 2017, met uitzondering van de feestdagen. Wij wensen u smakelijk eten!

Wilt u meer weten over dit restaurant?

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven