Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West-Friesland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • uitnodiging voor speciale ledenevents

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank West-Friesland vertegenwoordigt de ruim 25.000 leden in de regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Klik hier voor de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Koffie met lekkers bij bezoek aan Radboud

Kasteel Radboud is klaar voor een nieuwe historische bladzijde in de geschiedenis! Het is nu helemaal begaanbaar en alle ruimtes zijn opengesteld voor publiek. Met nieuwe exposities, stukken en een heuse kinderzolder. Wij heten iedereen van harte welkom in ons nieuwe oude kasteel. Speciaal voor de Rabobank leden staat er (op vertoon van deze aanbieding) een kopje koffie of thee klaar met iets lekkers.

Tim Fransen – Het kromme hout der mensheid op vrijdag 11 mei

De cabaretier is een talent en heeft vorig jaar een vijf sterrenrecensie ontvangen op zijn show. Dit jaar komt hij weer naar Schouwburg Het Park. En als lid kunt u erbij zijn. U ontvangt € 5,- korting op de entreeprijs. Actiecode: WF1718

Klik hier voor meer informatie

Gratis proefles én een gratis bidon

Wilt u kennismaken met de mogelijkheden die CrossFit 1693 in Wervershoof te bieden heeft? Schrijf u voor 31 maart 2018 in voor een gratis proefles en ontvang een gratis bidon! Het enige dat u hoeft te doen is aangeven bij de inschrijving (bij de optie: bekend bij) dat u gebruik wilt maken van deze aanbieding. CrossFit is een combinatie van atletiek, gewichtheffen en gymnastiek.

Klik hier voor meer informatie

E-bike check nu voor €59 (normaal €79)

Fietsen is leuk en gezond! Met het servicepakket van E-bike Store Hoorn blijft ook uw e-bike in topconditie. Onze gediplomeerde monteurs kijken uw e-bike vakkundig na. Leden van Rabobank West-Friesland betalen tot 1 maart 2018 €59 i.p.v. €79 (excl. gemonteerde onderdelen). Tevens ontvangt u een gratis ledlampje voor extra zichtbaarheid tijdens de donkere dagen. Bel voor een afspraak 0229 21 57 29.

Klik hier voor meer informatie

Zelfverzekerder met mooie lingerie

Een perfecte outfit begint bij goed passende lingerie. Lingerie Marijke in Enkhuizen heeft de grootste lingeriecollectie in de regio. Getrainde verkoopmedewerkers helpen u bij het kiezen van de juiste maat en pasvorm. Leden van Rabobank West-Friesland ontvangen op vertoon van de Rabobankpas tot en met 31 maart 2018 een korting van 10%. Niet geldig in combinatie met acties en tijdens de uitverkoop.

Klik hier voor meer informatie

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven