Verdien geld voor uw club: Rabobank ClubkasCampagne

Foto met mensen erop die een vereniging afvaardigen

Rabobank West-Friesland draagt de lokale samenleving van West-Friesland een warm hart toe. Dit doen wij door de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij de leden van onze bank bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. De Clubkas Campagne komt in plaats van de Fietssponsortocht. Bij de Clubkas Campagne zijn er veel meer mensen betrokken en dat vinden wij belangrijk!

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de campagne en anderzijds onze ruim 27.000 leden die mogen stemmen op verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen. De Rabobank stelt in 2018 een bedrag van € 225.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank West-Friesland mogen verdelen over de clubs. Elk lid brengt 5 stemmen uit (max. 2 per club). Dit stemmen doen zij online of ze kunnen terecht bij één van de kantoren.

Inschrijving voor clubs

Clubs die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne konden zich van maandag 15 januari tot en met zaterdag 31 maart 2018 inschrijven. 

Doet uw club mee? Ga stemmen werven!

Heeft u bericht ontvangen dat uw club deelneemt aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018? Breng dan uw deelname onder de aandacht en werf zoveel mogelijk stemmen. Speciaal voor de deelnemende verenigingen en stichtingen hebben we promotiemateriaal ontwikkeld. Deze materialen kunt u downloaden via de website www.clubkascampagne.nl/wf/promotiemateriaal.

Wie mogen er stemmen?

Alle leden van Rabobank West-Friesland van 18 jaar en ouder (per 10 april) kunnen hun stem uitbrengen van dinsdag 8 mei tot en met maandag 28 mei 2018. Bent u lid van Rabobank West-Friesland? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging per post met unieke stemcode waarmee u via deze website uw stem kunt uitbrengen.

Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne kunt u terugvinden via bijgaande link www.clubkascampagne.nl/wf.

U kunt via bijgaande link ook de presentatie terug vinden die is gehouden tijdens de drie informatieavonden.

Klik hier voor de presentatie van de informatieavonden

4-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn