Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • aantrekkelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 21.000 leden uit Zeeuws-Vlaanderen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Zeeuws-Vlaanderen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

.

Met korting naar Graauwrock

Op 30 mei viert GraauwRock het 20 jarige bestaan en op 29 mei wordt de eerste editie van GraauwRock for Specials georganiseerd, hier spelen o.m. Snollebollekes, VOF de Kunst en Wolter Kroes. Op 30 mei treden o.a. Racoon, Wulf, Bluebirds en Handsome Poets op. Leden kunnen tot uiterlijk 19 mei voor beide dagen tickets met € 2,50 korting bestellen via www.graauwrock.nl. Kortingscode: GR 1999-2019

Met korting naar Graauwrock

graauwrock.nl

BIJZONDERE CONCERTEN OP UNIEKE LOCATIES

Violist Mathieu van Bellen organiseert voor de zesde keer het Scaldis Kamermuziek festival. Tegen inlevering van deze bon ontvang je 2 gratis consumpties bij deze concerten: 11 mei Podium van Zaamslag, 14 mei De Koning van Engeland In Hulst, 15 mei Café Het Verdronken Land in Emmadorp, 17 mei Den Dullaert in Hulst, 18 mei Grote Kerk in Groede en 19 mei in Porgy en Bess in Terneuzen.

BIJZONDERE CONCERTEN OP UNIEKE LOCATIES

WWW.SCALDISFESTIVAL.NL

TAPASRESTAURANT 'T ZUSJE IN TERNEUZEN

’t Zusje opent op 10 mei 2019 haar deuren in het oude postkantoor van Terneuzen. In de openingsmaand verscheuren zij de rekening van iedere tiende reservering! Pak je net mis? Als lid van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen geniet je tijdens het avondvullend bourgondisch genieten toch van iets extra’s. Ontvang bij inlevering van deze bon een welkomstdrankje kado! Dit aanbod is geldig t/m 30 juni 2019.

TAPASRESTAURANT 'T ZUSJE IN TERNEUZEN

Zusje Terneuzen

Rabobank Ledencheque

Voor uw verjaardag ontvangt u van ons de Ledencheque. Met deze cheque kunt u bij een aantal Zeeuws-Vlaamse bedrijven terecht. Zij geven u eenmalig 10% korting op uw aankoop. Per 1 april 2018 stoppen we met de uitgifte van deze cheque. Het aantal deelnemende bedrijven loopt jaarlijks terug en het gebruik van de cheque neemt af. Cheques hebben een geldigheid van twee maanden en kunnen daarom nog tot 1 juni worden aangeboden bij de deelnemende bedrijven. Uiteraard blijft u via ons ledenmagazine Dichterbij aanbiedingen in de vorm van acties en kortingen ontvangen en nodigen wij u uit voor bijeenkomsten.

Bekijk de deelnemende bedrijven op Ledencheque.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven