Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • aantrekkelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 21.000 leden uit Zeeuws-Vlaanderen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Een dag na het trieste ongeluk in Oss met de stint, is deze uitgave van de Dichterbij bezorgd. Een samenloop van omstandigheden die niet te voorzien was. We hebben geprobeerd om de centrale verzending van de Dichterbij tegen te houden, maar dit is helaas niet gelukt. De Dichterbij is weken geleden gedrukt en lag al bij de verschillende bezorgers. Het was niet meer mogelijk om deze terug te halen. Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte met dit zware verlies.

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Zeeuws-Vlaanderen. 

Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

.

World Press Photo expositie

Tegen inlevering van de originele bon uit de Dichterbij editie najaar betaal je slechts € 2 p.p. voor je toegang. De originele bon is geldig voor max. 2 personen van 30 november tot 20 december 2018 tijdens de World Press Photo Expositie in de St. Willibrordusbasiliek in Hulst. De bon is niet in te wisselen voor geld en niet geldig in combinatie met andere acties. 

Beveiliging van uw laptop of PC

Tegen inlevering van deze bon schaft u bij Final Soft en Hardware, Heerstraat 1, 4564 EA in Sint Jansteen een externe harddisk van 1TB voor € 49,99 (normaal € 59,99) aan. Of maakt u voor € 39,- (normaal € 59,-) gebruik van een veiligheidscheck. Maakt u liever een afspraak op locatie? Neem dan contact op via (0114) 370 020. Lees meer over deze aanbieding op blz. 7 van deze Dichterbij.

Kijk op de site

Shortgolf Cadzand-Bad

Normaal kost het spelen van 9 holes, incl. materiaal en korte instructie, 12 euro. Met deze coupon krijgt u 2 euro korting per persoon voor maximaal 4 personen. Deze actie is geldig t/m 30 september 2018. Een kleine tip: vanwege het hoogseizoen is het bij Shortgolf Cadzand-Bad het drukst vanaf de derde week van juli t/m de derde week van augustus. Houdt u van wat meer rust, kom dan buiten deze periode om.

Kijk op de site

P&P Golf Lamswaarde

P&P Golf biedt u het Kennismakingspakket: 15 minuten instructie op de driving range; begeleiding tijdens de eerste 3 holes en daarna vrij spel. Normaal kost dit pakket 15 euro per persoon. Op vertoon van deze coupon betaalt u slechts: 2 personen: 28 euro 3 personen: 39 euro 4 personen: 49 euro Deze coupon is geldig van 2 tot maximaal 4 personen en t/m 30 september 2018.

Kijk op de site

Rabobank Ledencheque

Voor uw verjaardag ontvangt u van ons de Ledencheque. Met deze cheque kunt u bij een aantal Zeeuws-Vlaamse bedrijven terecht. Zij geven u eenmalig 10% korting op uw aankoop. Per 1 april 2018 stoppen we met de uitgifte van deze cheque. Het aantal deelnemende bedrijven loopt jaarlijks terug en het gebruik van de cheque neemt af. Cheques hebben een geldigheid van twee maanden en kunnen daarom nog tot 1 juni worden aangeboden bij de deelnemende bedrijven. Uiteraard blijft u via ons ledenmagazine Dichterbij aanbiedingen in de vorm van acties en kortingen ontvangen en nodigen wij u uit voor bijeenkomsten.

Bekijk de deelnemende bedrijven op Ledencheque.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven