Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Kantoren Hulst en Oostburg niet meer open

Het gebruik van mobiel en internet heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen – ook voor het regelen van bankzaken. Bankkantoren worden minder bezocht. Dat geldt ook voor onze vestigingen in Oostburg en Hulst. Door de coronacrisis is de digitalisering verder versneld. Daarom hebben we besloten onze dienstverlening hierop aan te passen.

Wat verandert er?

Onze vestigingen in Oostburg, Nieuwstraat 5 en Hulst, Stationsweg 14 gaan niet meer open. Deze kantoren zijn op dit moment al gesloten in verband met de corona crisis.

Dichtbij is voor iedereen anders

We ontmoeten en bezoeken u graag waar en wanneer het u uitkomt. Op deze manier kunt u uw bankzaken doen in uw eigen vertrouwde omgeving. Zo kunt u uw bankzaken 24/7 regelen via internet of via de Rabo App, op het moment dat het u het beste uitkomt. En geven onze adviseurs advies via videogesprekken. Daarnaast bent u van harte welkom op ons kantoor in Terneuzen voor uw dagelijkse bankzaken en (op afspraak) voor advies. Wij zijn hier geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en voor afspraken tot 21:00 uur.

Geld opnemen of storten?

De apparaten die aan de buitenzijde van de kantoren in Oostburg en Hulst aanwezig zijn, zoals de geldautomaat, stortautomaat (in Oostburg) en sealbagautomaat blijven beschikbaar. Dit jaar maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank overigens plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland, en dus ook over Zeeuws-Vlaanderen verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten.

Locaties en openingstijden van de geldautomaten van Geldmaat vindt u op de Locatiewijzer Geldmaat

Mobiele adviseurs

Bent u niet in staat om online te bankieren of de deur uit te gaan? Dan staat ons team van mobiele adviseurs voor u klaar. Dit zijn lokale adviseurs die u graag helpen en samen met u naar een oplossing zoeken. Ze helpen u graag op weg en komen bij u thuis. Zo geven zij bijvoorbeeld tips om financieel misbruik te voorkomen en tegen te gaan. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Als u een afspraak wilt maken met een van deze adviseurs kunt u bellen naar (0115) 678 500.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Adviseur aan huis

Als u niet naar een vestiging kunt komen, dan komen we graag naar u toe. Onze adviseurs helpen u thuis met uw dagelijkse bankzaken die niet telefonisch of via internet kunnen worden afgehandeld. Deze gratis service is voor klanten die tijdelijk minder mobiel zijn.

U kunt hulp krijgen bij de volgende onderwerpen:

  • een betaalrekening openen
  • een verzekering afsluiten
  • een volmacht opstellen
  • werken met internetbankieren

Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten bij de adviseur die bij u langs komt.

Bel ons voor een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (0115) 678 500.

Openingstijden rondom feestdagen

Tijdens deze feestdagen zijn onze kantoren niet geopend:

FeestdagenDatumDagBijzonderheden
Goede Vrijdag
2e Paasdag
Koningsdag
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
2e Pinksterdag
Kerstavond
1e Kerstdag
Oudejaarsdag
Nieuwjaarsdag


10 april
13 april
27 april
5 mei
21 mei
01 juni
24 december
25 december
31 december
1 januari
Vrijdag
Maandag
Maandag
Dinsdag
Donderdag
Maandag
Donderdag
Vrijdag
Donderdag
Vrijdag
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Kantoren open tot 16:00 uur
Gesloten
Kantoren open tot 14:00 uur
Gesloten

Op de momenten dat wij gesloten zijn, zoals op zon- en feestdagen, gaan uw bankzaken toch door. U kunt 24 uur per dag bankieren via internet of de Rabo Bankieren App. Zo zijn wij gesloten en toch bereikbaar.

Geldmaat

In 2019 en 2020 maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank langzaamaan plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten.

In IJzendijke en Hoek staat sinds 23 augustus 2019 de Geldmaat. Benieuwd naar de meest actuele situatie van geldautomaten bij jou in de buurt?

Kijk op de locatiewijzer

Parkeren

Terneuzen: nabij ons kantoor zijn geen gratis parkeerplaatsen. Wij adviseren u om gebruik te maken van de ondergrondse parking Oostkolk of Schuttershof, gelegen aan respectievelijk Stadhuisplein 7 en de Schuttershofweg. Via de uitgang aan de achterzijde van de parking loopt u binnen enkele minuten naar onze bank. (In de parkeergarage Schuttershof kunt u 2 uur gratis parkeren.)

Parkeren

Automaten

Op zon- en feestdagen zijn onze sealbagautomaten gesloten.

Terug

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven