Innovatie in onze regio

Rabobank Zuid-Holland Midden is de bank voor ondernemers met innovatieve plannen op welk gebied dan ook. Vanuit onze samenwerking met YES!Delft zijn wij nauw betrokken bij vele tech start ups in Delft. Ook voor vernieuwende ondernemers uit andere branches zoals de food- en agrimarkt zijn wij van meerwaarde. Naast de standaard dienstverlening die u van een bank mag verwachten bieden wij verschillende extra’s voor innovatieve ondernemers. Zo is er een innovatieteam met specialisten die dagelijks met innovatieve ondernemers en ondernemingen bezig zijn. Daarnaast bieden wij toegang tot verschillende fondsen en netwerken. Ons doel: het helpen van innovatieve ondernemers om zo de maatschappij en het economische klimaat in de regio te versterken.

"Rabobank Zuid-Holland Midden helped us finance the scale-up of our business. They paid attention to our situation and facilitated a smooth and lean process in a very short amount of time. This was much appreciated by us as a fast growing tech company. Thanks to Rabobank Zuid-Holland Midden, we were able to take the next steps in the growth of Bird Control Group."
Steinar Henskes, Bird Control Group.

Bird Control Group

Ons innovatieteam helpt ondernemers groeien

Je wilt succesvol ondernemen en jouw zakelijke doelen realiseren. Als ondernemer is goede begeleiding hierbij erg waardevol. Als partner van YES!Delft, RoboHouse en de Startup Corner begeleiden we je daarom graag. Zo adviseren we bijvoorbeeld over het regelen van financiële zaken en het afdekken van bedrijfsrisico’s. Zo kun jij je volledig richten op de groei van jouw bedrijf. In het innovatieteam zit onder meer ‘Startup en Scale-up Banker’ Fabian Groeneveld. Hij helpt jou graag bij (financiële) vraagstukken, geeft hierover adviseer en inspireert je met nieuwe inzichten. Wij hebben al verschillende innovatieve bedrijven ondersteund in de regio, waaronder Somnox en Ampelmann. Benieuwd naar de ervaringen van deze ondernemers?

Bekijk het hier.

Innovatiefonds

Wij moedigen vernieuwende initiatieven in onze regio aan via het Innovatiefonds. Een bijdrage uit dit fonds helpt duurzame ondernemers bij het waarmaken van hun dromen. De themagroep Innovatiefonds bepaalt welke projecten een donatie ontvangen. Deze groep bestaat uit leden van de ledenraad en ervaren ondernemers.

Het fonds is gericht op sector- en productvernieuwingen in Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Donaties uit het fonds hebben als doel:

  • Het lokale ondernemerschap versterken
  • Duurzaamheid stimuleren
  • Werkgelegenheid laten groeien
  • De kenniseconomie bevorderen

InnovationQuarter

Onze bank werkt samen met Innovation Quarter, de voormalige ontwikkelingsmaatschappij in Zuid-Holland. Samen richten we ons op innovatieve ondernemers. Bij het Innovation Quarter klopt u aan voor kennis, netwerken en financiële middelen. Ook onze adviseurs van het innovatieteam kunnen jou in contact brengen met InnovationQuarter.

Meer informatie over InnovationQuarter

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur