Rabo ClubSupport stemperiode

Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Rabobank gelooft in de kracht van clubs. Daarom investeren we met Rabo ClubSupport in lokale clubs en verenigingen. Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Bekijk hier alle deelnemers aan Rabo ClubSupport Zuidwest-Brabant

Stemmen van 5 tot en met 25 oktober

Leden (vanaf 12 jaar) van Rabobank Zuidwest-Brabant kunnen van 5 tot en met 25 oktober stemmen op de verenigingen en stichtingen uit de regio, die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te groter de bijdrage is die de club ontvangt. Rabobank Zuidwest-Brabant stelt in totaal €150.000,- beschikbaar. Dit jaar is de stemprocedure anders ingericht dan voorheen. Ben je lid en maak je gebruik van de Rabo App of Rabo Online Bankieren? Dan ontvang je geen stemcode. Dit jaar kan er namelijk voor het eerst gestemd worden via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.

Stemmen via de Rabo App gaat als volgt:

  • Log in op de app Ga naar ‘zelf regelen’;
  • Vervolgens ‘mijn lidmaatschap’;
  • Klik op ‘Rabo ClubSupport’ en breng je vijf stemmen uit.

Stemmen via Internetbankieren gaat als volgt:

  • Ga naar rabobank.nl/clubsupport
  • Rechts bovenaan zie je een oranje knop met daarin de tekst ‘breng je stem uit’. Klik hierop.
  • Dan log je in zoals gebruikelijk
  • Klik op de tegel ‘ClubSupport’
  • Klik op de oranje knop ‘stemmen’

Hierna kun je 5 stemmen uitbrengen op diverse verenigingen. Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren app en leden met een zakelijke rekening, hebben een mail of brief met daarin een unieke stemcode en speciale URL ontvangen. Maak je geen gebruik van internetbankieren en heb je geen stemcode ontvangen? Bel dan naar (088) 72 26 600. 

Meerdere stemmen op één club

Om de 5 stemmen te verdelen moet je minimaal 3 verenigingen of stichtingen kiezen. Eén vereniging kun je maximaal 2 stemmen geven. Je kiest eerst minimaal 3 en maximaal 5 verenigingen of stichtingen uit die je toevoegt aan je stemlijst. Vervolgens ga je naar stap 2, waar je de stemmen kunt verdelen en dus één club twee stemmen kunt geven. Dien jouw stemmen in en je bent klaar!

Roosendaal, 7-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn