Bankieren tijden de feestdagen

Bankieren tijdens de feestdagen

Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn onze kantoren gesloten. Onze Klantenservice (telefonie en chat) en het Webcareteam zijn tijdens de feestdagen niet bereikbaar. Betalingen worden tijdens deze dagen verwerkt zoals je van ons gewend bent.

Bereikbaarheid kantoren en Klantenservice

Op kerstavond (24 december) en oudejaarsdag (31 december) sluiten onze vestigingen mogelijk eerder dan je van ons gewend bent. Bekijk daarom de openingstijden van jouw lokale bank. Onze Klantenservice staat je telefonisch of via chat tot 18.00 uur te woord. En het Webcareteam is tot 20.00 uur bereikbaar.

Openingstijden van jouw bank

Openingstijden tijdens de feestdagen

Op 1e kerstdag, 2e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn onze kantoren gesloten en is onze Klantenservice niet bereikbaar. Heb je toch een vraag? Dan kun je in geval van nood - 24 uur per dag, 7 dagen per week - contact opnemen met Rabo Interhelp. Ben je je bankpas kwijt of wil je een rekening openen? Via de Rabo App kun je veel zelf regelen.

Contact opnemen met Rabo Interhelp

Betalingen rondom kerst en oud & nieuw

Dit jaar vallen de kerstdagen en nieuwjaarsdag in het weekend. Je overboeking heeft daarom dezelfde verwerkingstijd als in ieder ander weekend. 

Meer over de verwerkingstijden per feestdag Zakelijke klant? Bekijk hoe bankzaken geregeld zijn tijdens de feestdagen

Openingstijden geld- en stortautomaten

De actuele openingstijden van de geld- en stortautomaten van Geldmaat bekijk je via de Locatiewijzer. De drukte rondom de feestdagen, maar ook de coronamaatregelen kunnen invloed hebben op de beschikbaarheid van deze automaten. Geldmaat doet er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Locatiewijzer Geldmaat

We wensen je fijne feestdagen!