Bankieren tijden de feestdagen

Bankieren tijdens de feestdagen

Tijdens de Kerstdagen (vrijdag 25 en zaterdag 26 december) en op Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari) zijn onze kantoren gesloten. Ook op deze feestdagen staat je betaling meestal direct op de rekening van de ontvanger. Er zijn wel uitzonderingen. . Wil je nog een betaling doen vóór Kerst of vóór 1 januari 2021? Zorg er dan voor dat je dit op tijd doet.

Andere verwerkingstijden

Met Kerst en op Nieuwjaar wordt een betaling naar een andere Rabobank-rekening op dezelfde dag bijgeschreven. Bij de meeste andere banken in Nederland staat het overgemaakte bedrag (tot € 2.000.000) direct op de rekening van de ontvanger, ook tijdens weekenden en feestdagen. Voor hogere bedragen en betalingen aan ontvangers bij banken die de directe verwerking van betalingen (Instant Payments) niet ondersteunen geldt een langere verwerkingstijd. Om er zeker van te zijn dat je opdrachten op tijd verwerkt worden, is het belangrijk dat je die op tijd verstuurt. Via de Rabo App of Rabo Online Bankieren kun je deze opdrachten 24/7 versturen. Lees hieronder onze verwerkingstijden per feestdag.

Lees meer over de verwerkingstijden

Kantoren gesloten

Met Kerst en Nieuwjaar zijn onze kantoren gesloten. Voor de openingstijden op Kerstavond (24 december) en op Oudejaarsdag (31 december), kun je de website van jouw Rabobank raadplegen. Onze klantenservice is met de feestdagen afwezig. In geval van nood, kun je contact opnemen met Rabo Interhelp. Ben je je bankpas kwijt of wil je een verzekering openen? Via de Rabo Bankieren App kun je al veel zelf regelen.

Wij wensen je een fijne feestdagen toe!

Bekijk de openingstijden van jouw Rabobank Zakelijke klant? Lees hier meer