Bankieren tijdens de feestdagen

Bankieren tijdens de feestdagen

Tijdens de Kerstdagen (woensdag 25 en donderdag 26 december) en op Nieuwjaarsdag (woensdag 1 januari) zijn onze kantoren gesloten. Ook gelden er andere verwerkingstijden van het betalingsverkeer. Wil je nog een betaling doen vóór Kerst of vóór 1 januari 2020? Zorg er dan voor dat je dit op tijd doet.

Betalingsverkeer rond Kerst en Nieuwjaar

Via de Rabo Bankieren App, Rabo Online Bankieren en de Rabofoon kun je 24 uur per dag betalingen doen. Ook met Kerst en Nieuwjaar wordt je betaling in Euro’s (tot €2.000.000,-) direct bijgeschreven op de rekening van de ontvanger als de ontvanger bankiert bij een bank die de directe verwerking van betalingen ondersteunt (Rabobank, ING, ABN AMRO, Volksbank, Knab). Voor hogere bedragen en bij betalingen aan banken die de directe verwerking van betalingen niet ondersteunen gelden wel andere verwerkingstijden. Dit geldt ook voor geplande betalingen met als uitvoerdatum 25 of 26 december 2019 en 1 januari 2020.

Lees meer over de verwerkingstijden per feestdag

Kantoren gesloten

Met Kerst en Nieuwjaar zijn onze kantoren gesloten. Voor de openingstijden op Kerstavond (24 december) en op Oudejaarsdag (31 december), kun je de website van jouw Rabobank raadplegen. Onze klantenservice is met de feestdagen afwezig. In geval van nood, kun je contact opnemen met Rabo Interhelp. Ben je je bankpas kwijt of een verzekering openen? Via de Rabo Bankieren App kun je al veel zelf regelen.

Bekijk de openingstijden van jouw Rabobank

Wij wensen je fijne feestdagen toe!

Zakelijke klant? Lees hier meer