Gezin aan de keukentafel

De Rabo App wordt vernieuwd

De komende weken wordt de Rabo App stap voor stap vernieuwd. Klanten kunnen straks via de app nog makkelijker hun bankzaken regelen: van rekeningen & verzekeringen tot hypotheek. Ook wordt de app steeds meer een ‘financiële coach’, die klanten meer grip geeft op hun financiën. Klanten gaan automatisch over op het nieuwe design en hoeven zelf niks te doen.

Sander Viegers verantwoordelijk voor digital design bij Rabobank: “Samen met klanten van jong tot oud hebben wij gekeken waar het beter, overzichtelijker en makkelijker kan. Met alle nieuwe mogelijkheden en een fris uiterlijk willen wij de nummer 1 app blijven bieden voor inzicht in al je geldzaken. Uiteraard met de vertrouwde kwaliteit die mensen van de Rabobank verwachten”.

Vernieuwd uiterlijk

De Rabo App heeft nu ongeveer 300 functies. In het vernieuwde uiterlijk hebben al deze functies  – van Rabo Betaalverzoek tot het aanvragen van een nieuwe betaalpas - een zo logische mogelijke plek gekregen. Uit klantonderzoeken blijkt dat mensen makkelijker hun weg kunnen vinden in de nieuwe structuur.

Al je bankrekeningen in één app

Klanten kunnen straks in de vernieuwde Rabo App eenvoudig hun betaalrekeningen van andere banken toevoegen in het startmenu. Uiteraard alleen als de klant hier zelf toestemming voor geeft. Deze nieuwe mogelijkheden ontstaan met de invoering van de PSD2-regelgeving. Komende maanden zullen deze functies stap voor stap mogelijk worden.

Updates ook makkelijker en sneller

In totaal heeft een team van 200 ontwikkelaars gewerkt aan de vernieuwde Rabo App. De app is in totaal al meer dan 4,5 miljoen keer gedownload en klanten waarderen de app met 4,2 sterren in de appstores.

Bekijk de veranderingen

Rabo App schermen

Nog geen Rabo App?