Bezoek de pop-up store op Utrecht Centraal

Bezoek de pop-up store

Altijd al een keer uw toekomst willen zien in virtual reality? Bezoek dan de pop-up store van de Rabobank op Utrecht centraal bij spoor 11. U maakt bij uw bezoek ook nog een kans op dé nieuwe Samsung Galaxy S9. De store is geopend tot en met 10 maart 2018.

Beleef uw toekomst in virtual reality

In de pop-up store kunt u met een virtual reality bril zien hoe de toekomst van Nederland eruit ziet. Zo krijgt u een impressie hoe de we straks bijvoorbeeld wonen en werken. Bent u benieuwd welk bedrag u nodig heeft uw toekomst? Doe dan de check op één van de tablets in de winkel. Of ga in gesprek met één van onze medewerkers. Zijn staan voor u klaar. Kinderen kunnen spelen met de zakgeld app Rabo PinPin: een augmented reality app waarin zij spelenderwijs leren omgaan met geld.

Maak kans op een Samsung Galaxy S9

Brengt u een bezoek aan onze pop-up store? Vergeet dat niet om een foto of video van u in de store te maken. Bijvoorbeeld met een virtual reality bril op of met onze eigen robot Pepper. Deel de foto of video op Instagram of Facebook met de hashtags #strakshebjethetnodig en #samsung. We belonen de winnaars met dé nieuwe Samsung Galaxy S9. Zij krijgen na 10 maart persoonlijk bericht van ons.

Actievoorwaarden Samsungactie (PDF)

Utrecht, 5-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn