27 september: Money Meets Ideas Tech in Enschede

Twee lachende mannen aan een ontwerptafel

Zes Twentse start-ups krijgen op dinsdag 27 september de kans hun plan voor te leggen aan ruim tachtig investeerders. Tijdens Money Meets Ideas Tech (MMI Tech) ontmoeten start-ups ervaren (ex-)ondernemers die vermogen (€ 100.000 tot € 1.500.000) en kennis inbrengen. MMI Tech wordt georganiseerd door Rabobank Enschede-Haaksbergen.

Zo werkt het

De ondernemer pitcht in een kwartier zijn idee, waarna de investeerders vragen kunnen stellen. Na afloop kunnen de investeerders, zonder tussenkomst van de Rabobank, nader kennismaken met de ondernemers en eventueel vervolgafspraken maken. Dat deze combinatie werkt, bewijst het succes van onder meer Booking.com. In 2015 kwam bij MMI-bijeenkomsten 85% van de deelnemende ondernemers in gesprek met een investeerder. 20 tot 30% van de start-ups slaagde erin daadwerkelijk een deal te sluiten.

Hulp van adviesbureau

Ondernemers die willen pitchen, kunnen zich aanmelden bij organisatieadviesbureau KplusV. Het bureau selecteert de ondernemers en biedt hen hulp en ondersteuning bij het voorbereiden van de pitch.

Partners

Naast KplusV zijn TwenteBoard en Kennispark Twente als partners betrokken bij MMI Tech. Op 27 september werken we bovendien samen met Kees Koolen, ex-CEO van Booking.com. Rabobank Enschede-Haaksbergen wil via MMI Tech verbinden en een bijdrage leveren aan de economische vitaliteit in de regio Twente.

Interesse?

Heeft u interesse als investeerder, neem dan contact op met Martin Landkroon, Rabobank Enschede-Haaksbergen, op 06-109 057 92. Ondernemers die meer willen weten, kunnen bellen met Hendrik van der Meulen van KplusV, op 06-270 855 73.

Lees meer op MoneyMeetsIdeas.nl

Utrecht, 25-9-2016

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn