Ontdek het leven onder glas tijdens Kom in de Kas

Twee meisjes bekijken bloemen tijdens Kom in de Kas

Ruim tweehonderd ondernemers openen hun deuren op 1 en 2 april voor Kom in de Kas. Iedereen is dit weekend welkom om te ontdekken wat groeit en bloeit onder het glas van de kas. Gastvrije kwekers van groenten, bloemen en potplanten uit heel Nederland doen mee aan de veertigste editie van dit evenement.

Virtuele speurtocht met smartphone

De kassen komen dit jaar tot leven dankzij een interactieve speurtocht. Hierbij kan jong en oud met een smartphone op allerlei plekken 3D-animaties bekijken. Zo ziet u hoe belangrijk licht, water en energie zijn voor het leven in de kas.

Innovatie in de glastuinbouw

De glastuinbouw is een van de meest duurzame en innovatieve sectoren van Nederland. Bedrijven ontwikkelen zich bijvoorbeeld door automatisering en het gebruik van robots. Dit maakt de Nederlandse tuinbouw wereldwijd toonaangevend.

Deelnemende bedrijven

Jaarlijks trekt Kom in de Kas zo’n 200.000 bezoekers. Op de website van Kom in de Kas vindt u alle deelnemende glastuinbouwers. Kom in de Kas wordt mede mogelijk gemaakt door GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Bayer CropScience, Interpolis en Rabobank.

Vind een deelnemend bedrijf in uw buurt op Komindekas.nl

Utrecht, 21-3-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn