5 sterren voor de Interpolis woonverzekeringen

5 sterren voor de Interpolis woonverzekeringen

De Inboedel- en Woonhuisverzekering van Interpolis hebben allebei 5 sterren gekregen voor de voorwaarden. Dit is de hoogste score die MoneyView geeft. Voor dit onderzoek vergeleek MoneyView 60 verzekeringen. 

Inboedelverzekering: zeer uitgebreide dekking

De Interpolis Inboedelverzekering is een van de meest complete. Bijvoorbeeld door de uitgebreide dekking voor kostbare inboedel, zoals sieraden, audio- en computerapparatuur en kunst. 

Ook scoort de verzekering hoog met de optie voor een wereldwijde buitenshuisdekking, waarbij ook het verlies van spullen is verzekerd. Tenslotte is het een van de weinige verzekeringen die schade dekt die ontstaat bij tijdelijke verhuur, bijvoorbeeld via Airbnb. 

Woonhuisverzekering (opstal): weinig schade-oorzaken uitgesloten

Schade door vandalisme, huisdieren en schade door inkt, verf of bijtende stoffen wordt ook gewoon vergoed. Daarnaast is er ruime dekking op het gebied van bijzondere kosten, zoals kosten om de schade op te ruimen en kosten voor het herstellen van de tuin. 

Tenslotte springt Interpolis eruit met de ruime dekking voor glasschade en de mogelijkheid om schade zelf te herstellen, zonder dat er vooraf toestemming nodig is.

Stortbuien

Met deze uitgebreide woonverzekeringen komt u minder snel voor verrassingen te staan. Dat is een fijn idee, bijvoorbeeld met het oog op de toenemende kans op water- of hagelschade door noodweer.

Bekijk het volledige rapport van MoneyView (PDF)

Lees meer over de Interpolis Woonverzekeringen

Utrecht, 15-7-2016

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn