De Rabobank en Vandebron slaan de handen ineen

De Rabobank en Vandebron werken samen aan een duurzaam Nederland

De Rabobank en Vandebron werken samen aan een duurzaam Nederland

Als grootste hypotheekverstrekker van Nederland wil de Rabobank bijdragen aan een betere wereld en het verduurzamen van de woningmarkt. Dat doen we onder andere door energiebesparende maatregelen te stimuleren. Maar ook door zoveel mogelijk huishoudens te laten overstappen naar groene energie van Nederlandse bodem. Daarom slaan de Rabobank en duurzame energieleverancier Vandebron de handen ineen.

Jij maakt het verschil, wij betalen het verschil

‘Jij maakt het verschil, wij betalen het verschil’ is een van de eerste klimaatacties die de Rabobank samen met Vandebron voert. Klanten van de Rabobank die tussen 30 april en 31 juli overstappen naar Vandebron, betalen niet meer dan bij hun huidige energieleverancier. Dit wordt mogelijk door een cashback: een korting die aan het eind van ieder contractjaar wordt verrekend op de jaarlijkse eindnota. Zo wordt groene energie bereikbaar voor iedereen

Vandebron

Vandebron levert zonne-energie, windenergie en bio-energie van 120 lokale energiebronnen (veelal boeren) door heel Nederland (2018). Inmiddels krijgen al meer dan 120.000 huishoudens energie van Vandebron. Klanten kunnen zelf kiezen van welke energiebron zij energie afnemen. Vandebron stimuleert boeren om duurzame energie op te wekken en zich bij hen aan te sluiten als leverancier. Dat lokale karakter past bij de ambitie en werkwijze van de Rabobank. Zo werken we samen aan een duurzaam Nederland.

Utrecht, 30-4-2018