Huishoudboekje Extra inzicht

Weet jij hoeveel euro je maandelijks besteedt aan de boodschappen? En of je misschien wat geld opzij kunt zetten? Extra inzicht, het online huishoudboekje van de Rabobank, vertelt het je.

Huishoudboekje Extra inzicht krijgt een nieuw jasje

Voor het huishoudboekje Extra inzicht in Rabo Online Bankieren (de nieuwe omgeving voor internetbankieren) en de Rabo Bankieren App werken we aan nieuwe financiële inzichten. Zodat je binnenkort online én in de app inzicht hebt in al je inkomsten, uitgaven en spaargeld.

Nu al online en in de app

 • Saldografiek
  Heb je het al gezien? In Rabo Online Bankieren en in de app staat, in het scherm van bij- en afschrijvingen, een Saldografiek onder de knop ‘Grafiek’. Hier zie je in één oogopslag al je inkomsten en betalingen in een bepaalde periode. Kies voor een grafiek per week, maand, kwartaal, halfjaar of jaar. Net wat je zelf makkelijk vindt.
 • Spaarpotjes
  Sparen voor je huis, vakantie of een nieuwe auto? Met Spaarpotjes in de Rabo Bankieren App spaar je voor verschillende doelen tegelijk en hou je de voortgang bij.
 • Toekomst 
  Nooit meer verrast worden door rekeningen? In Toekomst zie je welke bij- en afschrijvingen er binnenkort aankomen. Ook je geplande opdrachten. En we doen je voorspellingen voor de komende maand zodat je een beter beeld krijgt met welke kosten je rekening kan houden.

Binnenkort beschikbaar

 • Bij- en afschrijvingen in verschillende categorieën bij elkaar zetten, voor een beter overzicht waar je geld naartoe gaat. Dit kan in Rabo Online Bankieren en de app. 
 • Een rekening van een andere bank toevoegen in de Rabo Bankieren App. Zo heb je overzicht over al je betaalrekeningen.

Slimmer omgaan met geld

Het geeft rust als je weet hoeveel euro je elke maand hebt én hoeveel je kunt uitgeven. Misschien kun je meer geld overhouden dan je denkt.

Met onze tools en tips start jij meteen met het opbouwen van een buffer. Met een buffer betaal je onverwachte hoge kosten (bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine) die je normaal gesproken niet zomaar even afrekent. Dankzij je buffer heb je dan nog voldoende geld over om van te leven.

Lees meer over slimmer met geld omgaan

Service en Contact