Geplande en voorspelde afschrijvingen bekijken

Wist je dat je in internetbankieren of de Rabo App vooruit kan kijken? Je ziet hier welke bij- en afschrijvingen en incasso's er aankomen. We doen ook voorspellingen voor de komende maand. Dat geeft je weer wat extra inzicht.

Uitleg over voorspellingen

In de Rabo App, onder 'Kijk vooruit', en in internetbankieren onder 'Toekomst', komen automatisch voorspellingen te staan voor de komende maand. Dit gebeurt op basis van bedragen die minstens 5 keer eerder met een herkenbaar patroon zijn bij- of afgeschreven. Natuurlijk kunnen we niet alles voorspellen. Ook kunnen de bedragen afwijken van de werkelijkheid. Controleer dus altijd of de voorspellingen kloppen.

We bewaren geen voorspellingen en je kunt er geen rechten aan ontlenen. Of er iets automatisch afgeschreven wordt, hangt af van je betalingsverplichtingen en ingeplande opdrachten.

Welke bij- en afschrijvingen kunnen we voorspellen en welke niet?

Deze bij- en afschrijvingen kunnen we voorspellen

Ingeplande bij- en afschrijvingen, zoals spaaropdrachten Aangemelde incasso's Voorspellingen op basis van eerdere bij- en afschrijvingen

Deze bij- en afschrijvingen kunnen we niet voorspellen

Afschrijvingen van je creditcard Wisselende kosten, bijvoorbeeld voor boodschappen of tanken Vakantiegeld of een dertiende maand Pakketkosten van Rabobank Grote jaarlijkse bij- en afschrijvingen voor bijvoorbeeld je zorgverzekering of een lidmaatschap

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer