Limiet overboeking wijzigen

De standaard en maximale limiet voor een overboeking met de Rabo Scanner is € 50.000. Heb je geen grote uitgaven, zoals een nieuwe badkamer of keuken, meer gepland? Dan verlaag je misschien liever de limiet. Dat regel je met je Rabo Scanner in internetbankieren.

Limiet overboeking verlagen met de Rabo Scanner

De standaardlimiet voor een overboeking via de Rabo Scanner is € 50.000. Deze limiet geldt voor het totale bedrag dat je in één keer ondertekent met de Rabo Scanner. Je kunt je limiet verlagen naar een minimaal bedrag van € 5.000. 

Via de oranje knop hieronder verlaag je de limiet. Kies in de lijst de gewenste limiet. Na drie werkdagen geldt deze nieuwe limiet voor al je overboekingen met de Rabo Scanner.

Limiet verlagen

Limiet overboeking weer verhogen

Je kunt de limiet voor een overboeking niet verhogen naar een bedrag hoger dan € 50.000. Wel kun je de limiet na een ingestelde verlaging weer terugzetten naar maximaal de standaardlimiet van € 50.000. Daarvoor kun je ons bellen of langsgaan bij je eigen Rabobank. Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen als je langskomt.

Bel ons Vind openingstijden van je eigen Rabobank

Groter bedrag overschrijven dan de limiet?

Als je een groter bedrag wilt overschrijven, verdeel dan het totaal over meerdere opdrachten. Je gebruikt je Rabo Scanner dan meerdere keren.

 

Service en Contact