Lenen bij de Rabobank

Twijfelt u over het afsluiten van een lening, of wilt u meer weten over het gebruiken van uw lening? Lees alles over lenen bij de Rabobank.

Is lenen iets voor mij?

U wilt er vooraf zeker van zijn dat een lening past bij uw inkomsten en uitgaven. Ook in de toekomst. Weet u nog niet zeker of u wilt lenen? Denk hierover na door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Is het product dat u wilt kopen echt noodzakelijk?
  • Kunt u de aankoop uitstellen en eerst sparen?
  • Kunt u de lening terugbetalen? Ook over een paar jaar?

Als u nog twijfelt, vraag dan een adviesgesprek aan bij uw Rabobank. Of gebruik onze rekentools. Hiermee kunt u bekijken of u uw gewenste leenbedrag kunt aanvragen en hoeveel dat zou kosten.

Lenen bij de Rabobank

We vinden het belangrijk dat u met een gerust gevoel een lening bij ons afsluit. En dat betekent zekerheid over uw keuze, ook in de toekomst. We helpen u daarom graag met de keuze voor het juiste bedrag en een geschikte looptijd.

Ook tijdens de looptijd van uw lening helpen we u graag. Dit doen we bijvoorbeeld door inzicht in uw lening te bieden, maar ook door voor u klaar te staan bij vragen of problemen.

Lees meer over verantwoord lenen

Heeft u al een lening? Sluit over!

Heeft u op dit moment 1 of meerdere leningen bij een andere aanbieder? Het kan voordelig zijn om deze over te sluiten naar de Rabobank. Niet alleen omdat u mogelijk minder betaalt, maar ook omdat het uw financiën overzichtelijker maakt. Als al uw geldzaken bij dezelfde bank zijn ondergebracht, vindt u alle inkomsten en uitgaven op 1 plek. Wel zo duidelijk.

Wilt u berekenen of oversluiten voor u ook voordelig is? Gebruik dan onze rekentool. Bekijk bij het vergelijken van verschillende aanbieders ook altijd de voorwaarden en looptijd.

Bereken oversluitvoordeel

5 tips voor oversluiten

Inzicht in uw lening

Wilt u tijdens de looptijd uw lening inzien? Dat kan eenvoudig met Rabo Internetbankieren of de Rabo Bankieren App. U kunt onder andere uw maandbedrag en looptijd bekijken, een extra aflossing doen of een bedrag opnemen als u opnameruimte heeft.

Ontdek hoe het werkt

Contact

Rabobank