Inzicht in uw lening

U kunt eenvoudig uw lening inzien en wijzigen in Rabo Internetbankieren en in de Rabo Bankieren App. Dit is hoe het werkt.

Heeft u een lening bij de Rabobank? Met Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App kunt u alle gegevens en de status van uw lening bekijken. Waar en wanneer u wilt.

 • Overal en altijd toegang tot uw lening
 • Bekijk de rente, uw maandbedrag en hoever uw lening is terugbetaald
 • Extra aflossen of een bedrag opnemen

Uw lening in de Rabo App

Gebruikt u de Rabo Bankieren App al? Naast uw betaal- en spaarrekening, kunt u ook uw lening eenvoudig inzien via uw mobiele telefoon of tablet. Met de Rabo Bankieren App kunt u, net als bij Rabo Internetbankieren, een bedrag aflossen of een bedrag opnemen als u opnameruimte heeft.

Heeft u de app nog niet? Ontdek de voordelen van de Rabo Bankieren App via onderstaande link.

Meer informatie en downloaden

Zo gebruikt u de Rabo Bankieren App voor uw lening

Open de app op uw mobiele apparaat. Log in met uw cijfercode of vingerafdruk. U ziet nu het startscherm van de app. Hier vindt u al uw Rabobank-rekeningen en –producten. Klik op ‘Lenen overzicht’.

In het Lenen overzicht ziet u alle bij Rabobank afgesloten leningen. Klik op uw lening.

In dit overzicht ziet u alle gegevens en informatie over uw lening.

U vindt hier bijvoorbeeld

 • uw overeenkomstnummer
 • de resterende looptijd*
 • uw maandbedrag
 • uw originele leenbedrag

Ook kunt u hier een extra aflossing doen.

Heeft u een Doorlopend Krediet of Rabo HuisVoordeelKrediet? Dan ziet u ook de beschikbare opnameruimte. Heeft u nog opnameruimte, dan kunt u een bedrag opnemen via ‘Opnemen’.

*De periode die het nog duurt om uw lening volledig terug te betalen, als u geen bedragen meer opneemt en het maandbedrag en de rente gelijk blijven.

Uw lening in Rabo Internetbankieren

Met Rabo Internetbankieren kunt u op ieder apparaat uw lening inzien. Bekijk de rente, het maandbedrag dat u betaalt en hoeveel u nog moet terugbetalen. U kunt ook een extra bedrag aflossen op uw lening. Heeft u een Doorlopend Krediet met opnameruimte? Dan kunt u ook een bedrag opnemen.

Zo gebruikt u Rabo Internetbankieren voor uw lening

Open uw online leenomgeving . Log in met uw persoonlijke gegevens of de Rabo Scanner.

U ziet nu het startscherm van uw leenomgeving. Hier ziet u het overzicht van uw leningen en kredieten, inclusief leenbedrag en uw eventuele opnameruimte.

Klik op uw lening.

In uw leenoverzicht ziet u alle informatie en gegevens van uw lening.

U vindt hier bijvoorbeeld:

 • uw overeenkomstnummer
 • de resterende looptijd*
 • uw maandbedrag
 • uw originele leenbedrag

Heeft u een Doorlopend Krediet of Rabo HuisVoordeelKrediet? Dan ziet u ook de beschikbare opnameruimte. Heeft u nog opnameruimte, dan kunt u een bedrag opnemen door op ‘Opnemen’ te klikken.

*De periode die het nog duurt om uw lening volledig terug te betalen, als u geen bedragen meer opneemt en het maandbedrag en de rente gelijk blijven.

Contact

Rabobank