Uw creditcards

In het scherm Creditcards ziet u een overzicht van uw creditcards van de Rabobank wanneer u meerdere creditcards op uw naam heeft staan. Wilt u de transacties of de detailinformatie van een creditcard inzien? Selecteer dan de gewenste creditcard.

U kunt de gegevens in elke kolom sorteren door op de kolomnaam te klikken. De kolom waarop u gesorteerd heeft, wordt in oranje weergegeven.

De transacties ziet u door op de betreffende card te klikken. U kunt dan ook de transacties van vorige periodes inzien.

Creditcarddetails van uw zakelijke creditcards vindt u onder Rekening- & Pasgegevens.

overzicht_creditcards