Man bekijkt de manieren om te besparen

Krijg inzicht in je energieverbruik met Energie Inzicht

Je kunt op allerlei manieren energie besparen. Minder lang douchen, de thermostaat lager zetten, ledlampen gebruiken. En zo zijn er nog veel meer. Maar waar moet je beginnen? Met Energie Inzicht krijg je eenvoudig een indruk van jouw energieverbruik op basis van jouw slimme meter.

Duurzaamheid

De voordelen voor jou

Energie Inzicht laat zien hoeveel energie jij verbruikt. Daarbij krijg je inzicht waar in huis je grootste energieslurpers zitten, zodat je meteen ziet waar je de meeste impact kunt maken met energie besparen. Met Energie Inzicht bieden we je:

    Dagelijks inzicht in je energieverbruik Tips om energie te besparen Eenvoudig inzicht via de Rabo App

Hoe werkt het?

Inzicht krijgen in je energieverbruik

De slimme meter meet je verbruik

Jouw energieverbruik wordt dagelijks automatisch doorgegeven aan de netbeheerder.

Nieuwe cv ketel kan besparen

Je slimme meter geeft het door

Met jouw toestemming halen we via onze partner NET2GRID je verbruik op. Hier hoef je zelf niks voor te doen. Dit regelen wij voor je.

Bespaartips

Wij maken je verbruik inzichtelijk

Je krijgt dagelijks inzicht in je energieverbruik en grootste verbruikers. Deze informatie tonen we dagelijks in de Rabo App.

Koppel zit op de bank en kijken op een telefoon

Pilot

Op dit moment is de pilotgroep vol en is aanmelden voor de pilot helaas niet meer mogelijk. Vragen? Stuur ons een mail op energieinzicht@rabobank.nl.

Veelgestelde vragen over Energie Inzicht

Ben jij één van de gelukkigen?

Momenteel loopt er een pilot voor Energie Inzicht waardoor nog niet iedereen Energie Inzicht kan gebruiken. Was jij er snel bij en ben jij één van de gelukkigen? Ontdek dan in de Rabo App hoe jij energie kunt besparen.

Wat heb je nodig om Energie Inzicht te gebruiken?

Om van Energie Inzicht gebruik te kunnen maken heb je het volgende nodig:

    Een slimme energiemeter op je woonadres in Nederland.
    Een Rabobank particuliere betaalrekening. Je moet namelijk in kunnen loggen in de Rabobank App of Rabo Online Bankieren om het inzicht te bekijken.

Heeft jouw huis nog geen slimme meter? Dan kun je geen gebruik maken van Energie Inzicht.

Wil je een slimme meter? Neem dan contact op met je netwerkbeheerder en laat je informeren over wat de voor- en nadelen daarvan zijn en wat mogelijke installatiekosten daarvan zijn voor jou.

Waarom Rabobank?

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zet Rabobank zich in voor een betere leefomgeving en voor grote maatschappelijke uitdagingen zoals de energietransitie.

Klein beginnen kan al een enorm verschil maken. Waar start je met verduurzamen? Met inzicht! Dankzij Energie Inzicht heb jij zelf de touwtjes in handen voor energiebesparing, verduurzaming van je woning en een financieel gezonder leven.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb jij nog vragen over Energie Inzicht? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet.

phone

Hulp nodig?