Man bekijkt de manieren om te besparen

Krijg inzicht in je energieverbruik met Energie Inzicht

Er zijn allerlei manieren om energie te besparen. Minder lang douchen, de thermostaat naar beneden, ledlampen. Om er maar een paar te noemen. Maar waar moet je beginnen? Met Energie Inzicht kun je eenvoudig een indruk krijgen van jouw energieverbruik op basis van jouw slimme meter.

Mevrouw bekijkt haar energie verbruik

De voordelen voor jou

Energie Inzicht laat zien hoe energiezuinig jij al bezig bent. Daarbij krijg je inzicht waar in huis je grootste energieslurpers zitten, zodat je meteen ziet waar je de grootste impact kunt maken met energie besparen.

Dagelijks inzicht in je energieverbruikTips om energie te besparenHulp bij verduurzaming door energie bespaartips

Aanmelden is heel eenvoudig

Inzicht krijgen in je energieverbruik

De slimme meter meet je verbruik

Jouw energieverbruik wordt dagelijks automatisch doorgegeven aan de netbeheerder.

Nieuwe cv ketel kan besparen

Je slimme meter geeft het door

Met jouw toestemming halen we via onze partner NET2GRID je verbruik op. Hier hoef je zelf niks voor te doen. Dat regelen wij voor je.

Bespaartips

Wij maken je verbruik inzichtelijk

Je krijgt dagelijks zicht over je energieverbruik en je ziet waar je energie kunt besparen. Deze informatie tonen we dagelijks in de Rabo App.

Wat heb je nodig om Energie Inzicht te gebruiken?

Om Energie Inzicht te kunnen gebruiken heb je het volgende nodig:

Een slimme energiemeter op je woonadres Rabo Online Bankieren. Je moet namelijk in kunnen loggen in de Rabobank App of online omgeving om het inzicht te bekijken.

Heeft jouw huis nog geen slimme meter? Neem dan contact op met je netbeheerder.

Waarom Rabobank?

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zet de bank zich in voor een betere leefomgeving en voor grote maatschappelijke uitdagingen zoals de energietransitie.

Klein beginnen kan al een enorm verschil maken. Waar start je met verduurzamen? Met inzicht! Energie Inzicht geeft jou zelf de touwtjes in handen tot energie besparen, verduurzaming van je woning en een financieel gezonder leven.

Pilot

Op dit moment is Energie Inzicht nog in pilot. Dat betekent dat het nog niet voor iedereen beschikbaar is. Wil je graag deelnemen aan de pilot? Stuur ons dan een mail (energieinzicht@rabobank.nl) dan voegen we je toe aan de selecte pilotgroep.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb jij nog vragen over Energie Inzicht? De veelgestelde vragen hebben wij voor je een rij gezet.

Lees hier meer