Rabobank

Meld je nu aan

En ontvang een kosteloos energieadvies

Partners

Voor het opstellen van het adviesrapport werkt Rabobank samen met de onderstaande partners. Dit zijn betrouwbare partijen waarbij de kwaliteit van het advies en het rapport gewaarborgd is. Zij werken volgens de vereiste BRL9500 kwaliteitsnorm en leveren erkende adviezen en registraties. Daarnaast kunnen zij landelijk opereren en grote aantallen aan, terwijl het traject van bezoek tot en met uitbrengen advies niet langer dan 2 weken duurt. Bekijk hieronder de specifieke informatie per partner.

Visual Woninglabel.nl

Woninglabel.nl

Woninglabel.nl is een vergelijkingswebsite voor het aanvragen van een energielabel of maatwerkadvies. Zo vergelijk je alle adviseurs op prijs, levertijd & beoordeling. Ook verzamelen zij alle informatie over energielabels en maatwerkadviezen op één overzichtelijke plek. Vanuit hier worden de diensten van Woninglabel.nl door heel Nederland aangeboden.

Hoe verloopt de afspraak met Woninglabel.nl

Een adviseur van Woninglabel.nl neemt telefonisch en/of per e-mail contact met je op om een afspraak voor opname te maken. De adviseur komt vervolgens langs voor de opname en levert binnen twee weken na opname het energieadvies per e-mail bij je op. Daarnaast neemt de adviseur nog contact met je op voor het doornemen en toelichten van het energieadvies. Zodra jij hebt verduurzaamd voert de adviseur de nodige wijzigingen door en ontvang jij er e-mail jouw geactualiseerde energielabel.

Contactgegevens

Telefoon: 085 01 620 80

E-mail: rabobank@woninglabel.nl

Energieadviseur aan de deur bij klant

Klimaatroute

Sinds 2011 helpt Klimaatroute bewoners, ondernemers en sportverenigingen door heel Nederland energie te besparen. Zij ontzorgen volledig met een op maat gemaakt advies, begeleiding bij installaties en hulp bij subsidieaanvragen. Het advies is altijd persoonlijk en helpt om slimme keuzes te maken die passen bij iedere situatie. Met de begeleiding van de adviseurs worden plannen omgezet in actie.

Hoe verloopt de afspraak met Klimaatroute?

Tijdens het huisbezoek bespreekt de adviseur eerst de aanpak in een kort keukentafelgesprek. Vervolgens voert de adviseur een woninginspectie uit, waarbij het huis wordt ingemeten en verschillende gegevens genoteerd. Hierna licht de adviseur het vervolgproces toe en rondt het gesprek af. Dit huisbezoek duurt ongeveer 1 uur. De gegevens worden uitgewerkt in een beveiligd klantdossier. Binnen 10 werkdagen ontvang je het adviesrapport en het energielabel per e-mail. Het energielabel wordt daarbij ook afgemeld bij het RVO.

Contactgegevens

Telefoon: 085 401 0175

E-mail: Rabobank@klimaatroute.nl

Adviseur sobolt aan de tafel

Sobolt-Enven

Samen bouwen Sobolt en Enven oplossingen voor een duurzame toekomst met behulp van slimme software & gedreven adviseurs. Dagelijks werkt Sobolt aan groene gemeenschapszin. Samen met Enven nemen zij het zuidelijke deel van Nederland voor hun rekening binnen het Rabo Coöperatief Isolatiebudget. Deelnemende klanten in Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en een deel van Gelderland krijgen bezoek van de adviseurs van Sobolt-Enven.

Hoe verloopt de afspraak met Sobolt-Enven

Sobolt-Enven neemt contact met je op om een bezoek in te plannen. Voorafgaand aan het bezoek, kun je al informatie aanleveren over het huis. Op de dag van de afspraak krijg je een automatisch een berichtje als de adviseur onderweg is. Na binnenkomst wordt de opname gedaan in het huis. De adviseur is ongeveer een uur binnen. Plan samen gelijk een passend moment om het rapport met de adviseur te bespreken. Na het bezoek ontvang je namelijk binnen 10 dagen het energielabel en adviesrapport.

Contactgegevens

Telefoon: 085 - 800 4445 (ook WhatsApp)

E-mail: label@sobolt.com

phone

Hulp nodig?