Intermediair

Rabobank voor intermediairs

Log in op de portal

  • Informatie over onze hypotheekproducten
  • Actueel overzicht van rentetarieven
  • Hulpmiddelen bij het geven van hypotheekadvies
Inloggen

Rabobank voor intermediairs

Meer mogelijk maken voor klanten. Dat is wat wij graag doen. Daarbij vinden we dat de klant zelf moet kunnen bepalen waar ze hun financiële zaken regelen. Online, bij één van onze lokale kantoren, of bij jou, een tussenpersoon. Persoonlijk contact zit in onze identiteit, dus ook aangesloten intermediairs faciliteren we persoonlijk. Omdat we samen meer mogelijk maken.

samenwerken met de Rabobank

Samenwerken met de Rabobank

Klanten helpen met het realiseren van hun woondroom, daar draag jij als intermediaire partij aan bij. Daarbij vinden we de persoonlijke relatie met onze partners net zo belangrijk als met onze klanten. Onze samenwerkingen zijn dan ook gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een open communicatie. Onze gespecialiseerde Intermediair-desks door heel Nederland vormen hiervoor de basis.

  • Lokale intermediairsdesk met vast aanspreekpunt
  • Mogelijkheid om aanvragen voor te bespreken
  • Gespecialiseerd in maatwerk oplossingen
Informatie aanvragen

Contact met lokale intermediairdesks

Om jou als intermediaire partner zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we dertien lokale intermediairdesks ingericht. Hier werken relatiemanagers, acceptanten en kredietspecialisten die zich focussen op jouw aanvragen. Als partner heb je een vast aanspreekpunt die de belangen van jou en jouw klant behartigt. Zij staan klaar voor vragen en het bespreken van dossiers.

Nog geen aansluiting bij de Rabobank?

Vraag meer informatie aan