Langer zelfstandig wonen

Langer zelfstandig wonen

  Zonder zorgen zelfstandig blijven wonen. Dat wilt u toch ook? Maar bent u op de hoogte van alle mogelijkheden? Het is slim om u op tijd voor te bereiden op de jaren die komen. Zo kunt u blijven wonen zoals u dat wilt. Wij helpen u graag met handige tips en oplossingen.

  Langer zelfstandig wonen

  Langer zelfstandig wonen met IkWoonLeefZorg.nl

  Heeft u er weleens over nagedacht hoe u straks wilt wonen? Misschien wilt u verhuizen of uw huidige woning aanpassen omdat deze niet meer past bij uw woonwensen. Welke mogelijkheden zijn er dan en waar moet u aan denken? Op IkWoonLeefZorg.nl vindt u praktische tips en handige oplossingen over langer zelfstandig wonen, zorg en mantelzorg.

  Klaar voor de toekomst met de Langer Thuis Test

  Hoelang wilt u in uw huidige woning blijven wonen? Het is goed om alvast na te denken over uw toekomstige woonwensen. De Langer Thuis Test van de stichting Zilver Wonen is hiervoor een handig hulpmiddel. U ziet direct welke aanpassingen u kunt doen om ook in de toekomst comfortabel en veilig te blijven wonen.

  Doe de Langer Thuis Test op Zilverwonen.nl

  De overwaarde van uw huis gebruiken

  Met het Rabo OverwaardePlan kunt u de overwaarde van uw huis gebruiken. Bijvoorbeeld voor een aanvulling op uw pensioen of een schenking aan uw (klein)kinderen.

  Lees meer over het Rabo OverwaardePlan

  Hulp bij zorg

  Heeft u vragen over zaken als indicatiestelling, Wmo, Wlz en persoonsgebonden budget? De Interpolis Zorgregelaar zorgt ervoor dat u bij de juiste instanties uitkomt.

  Lees meer over de Interpolis Zorgregelaar

  Handige links

  Zelf regelen Contact Chat