Ouder echtpaar doen een online betaling op laptop

Langer zelfstandig wonen

Zonder zorgen comfortabel en veilig blijven wonen. Dat is een fijne gedachte. Soms zijn er woningaanpassingen nodig om dat te realiseren. Het is slim om je op tijd voor te bereiden. Rabobank helpt je graag met handige tips en oplossingen om het comfort of de veiligheid van je huis te vergroten.

Nieuwsbrief en e-magazine Het Nieuwe Wonen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van informatie over zelfstandig wonen, duurzaam wonen, wonen met zorg, mantelzorg en geldzaken? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief van IkWoonLeefZorg.nl. Je ontvangt de nieuwsbrief twee tot drie keer per maand. Daarnaast ontvang je ook gratis het e-magazine Het Nieuwe Wonen. Vol inspirerende verhalen en handige tips die je helpen om fijn, duurzaam en comfortabel te blijven wonen.

Gratis nieuwsbrief van IkWoonLeefZorg.nlJe ontvangt de nieuwsbrief twee tot drie keer per maand.Gratis het e-magazine Het Nieuwe Wonen.Meld je aan voor de nieuwsbrief
Man informeert bewoners over duurzaam wonen met behulp van een stuk mos voor op het dak

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker met het oog op de toekomst. Niet alleen bespaart duurzaam wonen geld op je energierekening, je levert ook een positieve bijdrage aan het milieu en je woningwaarde kan ook nog eens stijgen. Ieder huis kan energiezuinig zijn. Ook dat van jou! Maar waarom zou je verduurzamen? Rabobank geeft jou inzicht, tips en tricks die interessant zijn voor jouw woning.

Lees meer over duurzaam wonen

Slimme tips en voorbeelden

We hebben hier een aantal artikelen voor je uitgezocht voor tips en inspiratie. Lees hier meer over de ervaringen van anderen die op zoek gingen naar langer zelfstandig wonen.

Meer weten over langer zelfstandig wonen?

Tijdens een persoonlijk gesprek ontdek je wat je kunt doen om langer zelfstandig te blijven wonen.