Langer zelfstandig wonen

Langer zelfstandig wonen

Zonder zorgen comfortabel en veilig blijven wonen. Dat is een fijne gedachte. Soms zijn er woningaanpassingen nodig om dat te realiseren. Het is slim om je op tijd voor te bereiden. Rabobank en Interpolis helpen je graag met handige tips en oplossingen om het comfort of de veiligheid van je huis te vergroten.

Langer zelfstandig wonen

IkWoonLeefZorg.nl

Hoe wil je straks wonen? Verhuizen of je huidige woning aanpassen omdat deze niet meer past bij je woonwensen. Op IkWoonLeefZorg.nl vind je praktische tips en handige oplossingen over langer zelfstandig wonen, zorg en mantelzorg. Rabobank heeft dit platform samen met Interpolis ontwikkeld.

Ontdek IkWoonLeefZorg.nl
Langer zelfstandig wonen

Is je huis klaar voor de toekomst?

"Die inloopdouche had ik al veel eerder moeten doen."


Veel mensen wachten te lang met nadenken over hun toekomstige woonwensen. Als je op tijd begint, is er meer mogelijk en kun je er eerder van genieten. De 50Plus WoonTest van Rabobank en Interpolis geeft je snel inzicht in jouw woon- en leefsituatie nu en later. Vaak kun je met een paar kleine aanpassingen langer vooruit.

Start de 50Plus WoonTest
Langer zelfstandig wonen

De overwaarde van je huis gebruiken

Met het Rabo OverwaardePlan kun je de overwaarde van je huis benutten, zonder dat je de woning direct moet verkopen. Bijvoorbeeld voor een aanvulling op je pensioen of het aanbrengen van aanpassingen aan je woning.

Lees meer over het Rabo OverwaardePlan

Hulp bij zorg

Heb je vragen over zaken als indicatiestelling, Wmo, Wlz en persoonsgebonden budget? De Interpolis Zorgregelaar zorgt ervoor dat je bij de juiste instanties uitkomt.

Lees meer over de Interpolis Zorgregelaar

Hoe wil je verder?

Wij helpen je graag.

Maak een afspraak