Videogesprek

Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit om een financieel adviseur te spreken. Je kunt namelijk financieel advies krijgen via een videogesprek. Dat is online een gesprek voeren via je computer, laptop, tablet of smartphone. Gewoon thuis vanaf je bank of waar je ook bent.

Wat is een videogesprek?

Eigenlijk is een videogesprek precies hetzelfde als een live gesprek met een financieel adviseur, maar dan via video. Er worden dezelfde onderwerpen besproken als bij een live afspraak. Je bespaart alleen een hoop reistijd en je zit in je eigen omgeving.

Hoe veilig is een videogesprek?

Praten over jouw financiële situatie wil je alleen in een veilige omgeving, ook online. Wij vinden jouw privacy net zo belangrijk als jij dus bieden we met videogesprek een veilige omgeving. Je ontvangt een link naar een beveiligde omgeving waar je een-op-een met de adviseur kunt spreken.

Videogesprek met jouw computer, laptop, tablet of smartphone

Je voert een videogesprek vanaf iedere plek waar je online bent. Dit kan via je computer, laptop, tablet of smartphone. Het is wel makkelijk als je een groot scherm hebt tijdens een videogesprek, dan kunnen we eenvoudig het scherm met je delen.

Hoe werkt een videogesprek?

  1. Je maakt een afspraak voor een videogesprek met de bank. Dit kan online of telefonisch. 
  2. Je ontvangt een bevestiging van de afspraak per mail. Deze e-mail bevat een sessiecode. Bewaar deze sessiecode goed. Je hebt de code nodig om in te loggen voor videogesprek op het door jouw gekozen afspraakmoment. 
  3. Op het afspraakmoment start je het videogesprek. 

Videogesprek via computer of laptop:

  • Start Google Chrome, Firefox, Safari of Microsoft Edge. Tip: met Internet Explorer werkt het niet.
  • Ga naar https://videogesprek.rabobank.nl/join.
  • Voer de sessiecode in die je in de bevestigingsmail hebt gekregen.

Videogesprek via tablet of smartphone:

  • Download de app 'Videochat door 24sessions' in de App Store of Google Play.
  • Voer de sessiecode in die je in de bevestigingsmail hebt gekregen.

Videogesprek overige producten

Op dit moment is het videogesprek alleen mogelijk voor hypotheekgesprekken. We werken achter de schermen om videogesprek ook voor andere onderwerpen mogelijk te maken.

Quotes van gebruikers

"Dit was de eerste keer op deze wijze. De verbinding was prima, het gesprek verliep probleemloos. Samengevat een prima ervaring." 

"Zelf woonachtig op Terschelling, geweldige en snelle service vanuit de Rabobank." 

"Ideaal om vanuit huis zon gesprek te voeren. Beter dan telefonisch, toch met beeld erbij. Ook beter dan helemaal naar een filiaal te gaan."