50Plus WoonTest

Is jouw woonwens toekomstbestendig? Dat is een goede vraag om bij stil te staan. Zo zijn er momenten in het leven dat je woonwensen veranderen. Wil je bijvoorbeeld kleiner wonen, gelijkvloers wonen of lijkt het je interessant om samen te bouwen. Of wil je liever in je eigen woning blijven wonen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden die voor jou interessant kunnen zijn. Maar waar begin je? Met onze 50Plus WoonTest krijg je inzicht. En zet je een eerste stap naar toekomstbestendig wonen.

Rabobank

Is jouw woonwens klaar voor de toekomst?

De 50PlusWoonTest is een uitgebreide test waarbij je inzicht krijgt in jouw huidige woon- en leefsituatie en welke wensen en oplossingen er zijn om toekomstbestendig te wonen.

    Binnen 10 minuten inzicht in jouw situatie Krijg inzicht in de woonwensen die bij jou passen Vind informatie over verhuizen of verbouwen Ontvang tips waarmee je meteen aan de slag kunt

Hoe werkt de 50Plus WoonTest?

Icoon wonen

Stap 1

Start de 50Plus WoonTest.

Rabobank

Stap 2

Nadat je de vragen van de 50Plus WoonTest hebt ingevuld ontvang je gelijk van ons het resultaat.

Illustratie gereedschapskist

Stap 3

Kies waarover jij meer informatie wilt ontvangen.

Rabobank

Stap 4

Bekijk de vervolgstappen die handig voor jou kunnen zijn om toekomstbestendig te wonen.

Samen bouwen samen leven

Hoe interessant is het om als groep een zelfbouwproject te realiseren, samen zelfbouwen. De officiële benaming voor Samen Zelfbouwen is ‘Collectief Particulier Opdrachtgeverschap’ (CPO). Als groep kun je gezamenlijk bepalen hoe je wilt wonen en welke voorzieningen je wilt delen. Je creëert een omgeving waarin je naar elkaar omkijkt. Nieuwsgierig geworden?

Meer weten over toekomstbestendig wonen?

Neem contact met ons op om samen te kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn.

phone

Hulp nodig?