Je staat er niet alleen voor Rabobank

Je staat er niet alleen voor

Wakker liggen van geldzorgen, bijna één op de vier huishoudens heeft hiermee te maken. Een scheiding, ontslag, een zieke partner of kind waar je voor moet zorgen. Het is dus niet iets waarvoor je je hoeft te schamen. Maar hoe eerder je in actie komt hoe beter. Dat lijkt misschien moeilijk, maar de eerste stap is zo gezet.

Hulp bij beginnende geldzorgen

Sta je regelmatig rood of kan je moeilijk je rekeningen betalen? Dat hoeft natuurlijk niet direct een probleem te zijn. Maar het is wel een belangrijk signaal om erger te voorkomen. Ontdek wat je kan doen en hoe we je kunnen helpen.

Lees hoe je actie kan ondernemen

Hulp bij serieuze geldzorgen

Heb je bij meerdere bedrijven of instanties een betaalachterstand of maak je je echt zorgen? Wacht dan niet langer en kijk wat wij voor jou kunnen doen.

Check hoe jij de volgende stap kan zetten

Geldzorgen als gevolg van het coronavirus?

Heb je geldzorgen als gevolg van de uitbraak van het coronavirus? En verwacht je dat het niet lukt om de lasten van je hypotheek of lening bij Rabobank te blijven betalen?

Kijk hoe Rabobank jou daarbij kan helpen

Geen geld voor schoolreisjes of zwemles?

Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt normaal dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan het betalen. 1 op de 12 kinderen groeit namelijk op in armoede, ongeveer 2 à 3 kinderen per klas. Sam& springt bij voor deze kinderen. Via Sam& krijgen ouders gemakkelijk toegang tot organisaties die helpen als er thuis weinig geld is. Rabobank maakt dit initiatief mede mogelijk.

Lees wat je kan doen op samenvoorallekinderen.nl

Zo werkt Geldfit

Bij Geldfit kan je via jouw computer of mobiel anoniem nagaan hoe je ervoor staat. Op basis van de uitkomst krijg je passende tips en laten we je weten waar je hulp kan vinden.

Weten hoe je ervoor staat?

Doe de test op Geldfit.nl