Een vrouw kijkt op haar laptop

Betaalrekening openen bij Rabobank

Klant worden bij Rabobank is heel gemakkelijk. We hebben namelijk altijd een betaalrekening die bij je past en vaak tegen een lage prijs.

Als klant krijg je:

    Tijdelijk € 125 Rabo SportCadeau* Betaalpas en inzicht in je geldzaken met de Rabo App Contactloos betalen met Apple Pay of Google Pay Gratis Overstapservice Rentekorting bij een Rabobankhypotheek
Groep jongens op een sportveld

Vier 125 jaar Rabobank en doe mee aan de Rabo Sportactie

Bij een sportvereniging kun je niet verliezen. Want met sport win je vrienden. Daarom steunen we al jaren sportverenigingen en sportbonden. En om 125 jaar Rabobank te vieren, hebben we nu tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee willen we jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen met € 125 Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage van € 125 per persoon voor sportlidmaatschap bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie.

Als klant kun je ook lid worden

Als coöperatie heeft Rabobank geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen dus. Door ook lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen.

Breng bijvoorbeeld ieder jaar je stem uit tijdens Rabo ClubSupport. Daarmee geef je jouw club een steuntje in de rug.

Illustratie van een huis met zonnepanelen

Voor je bedrijf

Of je nou een startende ondernemer, eigenaar van een internationaal bedrijf of ZZP’er bent. Bij Rabobank hebben we ook voor je bedrijf de best passende bankproducten.

Overstappen

Ben je nu nog klant bij een andere bank, maar wil je graag de overstap maken naar Rabobank? Geen zorgen, met onze gratis Overstapservice is dit een fluitje van een cent. Wij zorgen er voor dat je betalingsverkeer soepel doorloopt.

phone

Hulp nodig?